Proiect pentru gestionarea crizei COVID-19 în şcolile caransebeşene 1Consilierii locali au adoptat, în şedinţa din 29 decembrie 2020, hotărârea privind proiectul intitulat „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în unităţile de învăţământ din municipiul Caransebeş”, care va fi depus în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare (POIM) pentru acordarea de finanţare nerambursabilă în vederea creşterii capacităţii unităţilor de învăţământ de stat pentru gestionarea situaţiei cauzate de riscul de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Valoarea totală a proiectului este de 1,4 milioane de lei.
Grupul-ţintă al proiectului îl reprezintă elevii şi cadrele didactice selectate, de la unităţile de învăţământ preuniversitar de stat, respectiv de la Seminarul Teologic Ortodox „Episcop Ioan Popasu”, Colegiile Naţionale „C.D. Loga” şi „Traian Doda”, precum şi de la Liceele Tehnologice „Dacia”, „Decebal” şi „Trandafir Cocârlă”.
Echipamentele vizate sunt măşti cu trei pliuri, dezinfectanţi pentru mâini, role de hârtie, mânuşi, botoşi de unică folosinţă, halate de unică folosinţă, capetine, precum şi combinezoane de protecţie.
Mădălina DOMAN


Un gând despre “Proiect pentru gestionarea crizei COVID-19 în şcolile caransebeşene

Comentariile sunt închise.