Horoscop


Berbec

Aveţi în această perioadă tendinţa de a vă restructura întreaga viaţă. Vi se pare dificil să luaţi decizii clare şi consideraţi că mai puteţi amâna hotărâri importante. Primiţi toate garanţiile care vi se aduc ca pe nişte favoruri şi vi se poate reproşa că sunteţi mult prea modest. Starea de sănătate devine însă instabilă şi sunt posibile accidente casnice minore, aşa că aveţi mare grijă în zilele care vor urma.

Taur

Energia şi originalitatea dv. native se manifestă în această perioadă fără reţineri. Întregul interval se va dovedi benefic, atât pentru poziţia socială, cât şi pentru cea profesională. Munca de până acum este încununată de succes şi curând pot apărea şi recompense importante. Daţi dovadă de calm şi modestie şi nu vă împăunaţi cu reuşitele obţinute, şi vă veţi bucura de mai multă simpatie aşa.

Gemeni

Se vor derula zile pline de resentimente manifestate faţă de toţi cei din anturaj. Gelozia vă influenţează şi vă face să deveniţi nedrept faţă de partener. S-ar putea să simţiţi o nevoie de echilibru la sfârşitul intervalului. Pe plan profesional, perfecţionismul care vă caracterizează vă ajută să vă descurcaţi de minune şi obţineţi şi de această dată aprecierile cu care sunteţi obişnuit.

Rac

Vă simţiţi datori să verificaţi toate bunele intenţii ale colegilor dv. Veţi acumula noi cunoştinţe şi vă veţi stabiliza profesional prin noi deprinderi. Pe plan emoţional vă implicaţi însă mai puţin, fiind dezamăgit de comportamentul duplicitar al persoanei dragi. Un câştig financiar neaşteptat după o perioadă mai proastă v-ar putea remonta, şi veţi privi altfel viitorul.

Leu

Comentariile stârnite de deciziile luate de dv. sunt acide şi provocatoare. Încercarea de a fi păcălit se termină oarecum prost pentru cei care încearcă aşa ceva, prin ruperea relaţiilor păgubitoare, chiar dacă sunt implicate rude. Veţi avea nevoie de mai multă odihnă la mijlocul săptămânii care va începe, pentru că oboseala acumulată nu mai poate fi trecută cu vederea.

Fecioară

Nemulţumirile, îndârjirile şi dorinţa de a rupe relaţiile de prietenie dispar ca şi cum n-ar fi existat vreodată. Dacă trebuie să treceţi un test important în această săptămână, aveţi şi mult noroc, dar vă puteţi baza cu încredere pe propriile cunoştinţe. Dacă sunteţi născut în a doua decadă a zodiei, există riscul destul de mare de a fi ţinta unor crize de gelozie venite din partea partenerului de viaţă.

Balanţă

Atitudinea duplicitară nu vă caracterizează de obicei, de aceea veţi ieşi în evidenţă în săptămâna care începe. Simţiţi influenţa părerilor negative ale celor din familie. Vă veţi simţi obligat să luaţi atitudine şi să penalizaţi toate faptele reprobabile ale colegilor de muncă. Chiar şi faţă de familie şi prieteni aveţi tendinţa de a deveni restrictiv şi mai critic decât de obicei.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să descoperiţi în aceste zile cine sunt acei adversari care răspândesc zvonuri despre dv., vă bârfesc şi vă implică în scandaluri. Sunteţi avantajat dacă sunteţi o persoană matură, care îşi poate permite să se ocupe de ceea ce îi face plăcere. În plus, aveţi o energie vitală excepţională şi un optimism molipsitor, care îi vor uimi pe cei din jur.

Săgetător

Evenimentele din plan profesional petrecute în ultimul timp au un impact deosebit în viaţa dv., făcându-vă să vă manifestaţi cu mai multă încăpăţânare şi mai multă ambiţie decât de obicei. Unii nativi se vor lupta cu morile de vânt, alţii se vor retrage din faţa problemelor, măcar amânându-le. Aveţi însă senzaţia că nici partenerul de viaţă nu vă înţelege şi că nevoile dv. nu sunt luate în seamă.

Capricorn

Energic, hotărât, foarte determinat, veţi fi ceva mai irascibil în această săptămână, din cauza cheltuielilor de care parcă nu mai puteţi scăpa. Aveţi mare grijă: există riscul să pierdeţi nişte bani sau acte referitoare la bani. Nu cedaţi la rugăminţile celor care vor să vă atragă într-un fel de cursă amoroasă. Veţi încerca să scăpaţi de tot ceea ce vă împovărează, inclusiv de unele relaţii sentimentale.

Vărsător

Aveţi tendinţa de a vă apăra excesiv drepturile, de a face gesturi radicale. Din punct de vedere financiar, înregistraţi un cumul, sau mai bine-zis un vârf de încasări, care va fi însoţit, din păcate, de o mulţime de plăţi suplimentare. Pe plan profesional, poziţia dv. în colectivul din care faceţi parte se îmbunătăţeşte vizibil spre sfârşitul intervalului şi apar posibilităţi reale de promovare.

Peşti

Contrastele pe care le observaţi în comportamentul celor din colectiv vă vor obliga să luaţi decizii corecte în ceea ce priveşte profesia. Aveţi tendinţa de a vă critica mai tot timpul partenerul, fiind convins că este ceva în neregulă cu comportamentul lui din ultima vreme. Din fericire, sfârşitul intervalului va aduce un deznodământ pozitiv al evenimentelor petrecute în relaţia de cuplu.