Programarea online – un nou serviciu electronic, la dispoziția contribuabililorDirecția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara anunță că a devenit operațional serviciul de programări online pentru contribuabili.
Contribuabilii care se programează online la Administrațiile județene ale finanțelor publice subordonate Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice Timișoara (AJFP Arad, AJFP Caraș-Severin, AJFP Hunedoara, AJFP Timiș) vor fi primiți într-un spațiu dedicat, la ora aleasă de contribuabili, de către structura care este responsabilă cu soluționarea solicitării acestuia. De asemenea, vor fi respectate toate măsurile de protecție și igienizare, atât de către personalul angajat, cât și de către contribuabili, am fost informaţi de Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media al instituţiei.
Contribuabilii care se vor programa online vor fi primiți de personal de specialitate din cadrul următoarelor structuri: declarații fiscale persoane fizice, declarații fiscale persoane juridice, evidență pe plătitor persoane fizice, evidență pe plătitor persoane juridice, avize și autorizații (case de marcat), executare silită persoane fizice, executare silită persoane juridice, cazier fiscal, adeverințe de venit, asistență contribuabili, evitarea dublei impuneri.
Acest serviciu vine în întâmpinarea contribuabililor, aceștia având posibilitatea de a se programa online pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, www.anaf.ro – Secțiunea „Servicii online”, înainte de a se deplasa la sediile unităților fiscale.
Mădălina DOMAN