PROFIL DE CANDIDAT: DUMITRU RUJAN – PRIMAR CARANSEBEȘDumitru Rujan este Primarul de care are nevoie, acum, Caransebeșul!
Cu o experiență substanțială de consilier județean și deputat, liberalul este pregătit să onoreze votul caransebeșenilor și să redea orașului stima de sine între municipiile României!
Este determinat, loial, pragmatic, și are anvergura necesară unui nou profil de primar care să fie partenerul fiecărui cetățean și să facă echipă cu toți decidenții politici pentru binele orașului.
„Aș vrea să reamintesc oamenilor că una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la viața politică este aceea că vor ajunge să fie conduși de inferiorii lor. Mergeți la vot! Vin în fața dumneavoastră, pe 9 iunie, cu o echipă liberală de profesioniști pentru Consiliul Local Caransebeș, susținută de un program de guvernare local ce va decide o nouă abordare de administrație locală. Am văzut că la Reșița, cu Ioan Popa primar, s-a putut, deci este inevitabil și la Caransebeș, dacă ne dorim cu adevărat”, declară liberalul.
Alături de Romeo Dunca și echipa sa pentru Consiliul Județean Caraș-Severin, Rujan Dumitru este o certitudine că putem să #FacemBINECaransebeșul, putem să #FacemBINECarașSeverinul.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015

Lasă un comentariu