PROFIL DE CANDIDAT: ANDREI VASILE UNGURDupă ce termină Liceul Teoretic „Traian Doda’”, în Caransebeș, Andrei Ungur urmează Facultatea de Științe Economice a Universității de Vest din Timișoara. La „Vasile Goldiș”, în Arad, se specializează în Marketing iar la „Babeș-Bolyai” studiază Administrația Publică Europeană. Are și cursuri în Antreprenoriat, Managementul Vânzărilor, fiind Expert în accesarea fondurilor structurale și de coeziune europene și Expert în prevenirea și combaterea corupției.
Începe munca administrând primele firme în Caransebeș imediat după terminarea liceului, la Your Style SRL, A.U. Print ICS SRL, API-MET&EST SRL, Cazare și Servicii Publice SRL. Din 2016 devine Administrator Public la Primăria Municipiului Caransebeș. Până în 2020 îl vom găsi la Transal Urbiș SRL, unde este Șef de Secție și Expert în achiziții publice.
Subsecretar de Stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, la București va sta până în 2021, când se alătură Consiliului Județean Caraș-Severin ca și Administrator Public.
A intrat în politică în 2004, atunci când România risca să ajungă pe mâna unui partid-stat, care acaparase toate instituțiile. A considerat atunci că este timpul ca și tinerii să facă ceva pentru salvarea democrației din România. Acesta a fost momentul care l-a determinat să intre în politică, și convingerile de atunci se mențin și astăzi: Nu poți avea pretenția unui viitor mai bun fără a te implica activ în viața politică, socială şi administrativă.
„Un moment emoționant a fost atunci când am reușit să asfaltăm intravilanul unui sat, pentru prima oară, iar o doamnă mai în vârstă a venit să ne mulţumească, nu pentru că ar fi circulat cu mașina pe acel drum, ci pentru că în sfârșit o să aibă geamurile curate, nu o să mai fie prăfuite, atunci când îi vin copiii și nepoții de Paște, acasă”.
Acum își dorește să lupte în continuare pentru transparența cheltuirii banului public, pentru licitații corecte, pentru viziune și curaj în proiectele de dezvoltare, pentru un județ mai bine administrat, mai modern, mai european.
Comandat de PNL Filiala Caraş-Severin. Executat de ASOCIAŢIA CULTURALĂ 7 ZILE. Cod mandatar financiar 21240015

Lasă un comentariu