Prefectul judeţului, în zona CaransebeşPrefectul judeţului Caraş-Severin, Florenţa Albu, s-a deplasat săptămâna trecută, la puţin timp după instalarea în funcţie, în zona Caransebeş – Slatina Timiş pentru a verifica bazele de deszăpezire ale Secţiei „Drumuri Naţionale” Caransebeş, dar şi o bază a unui operator economic care va acţiona pe drumurile judeţene din zonă.
Acestea au în dotare utilaje şi mijloace de transport astfel încât, în caz de înzăpezire a drumurilor sau de polei, să se poată interveni eficient pentru asigurarea desfăşurării circulaţiei în condiţii de siguranţă.
În ceea ce priveşte materialele antiderapante, în acest moment există stocuri suficiente pentru a acţiona în prima parte a sezonului rece, urmând ca acestea să fie completate pe măsura consumării și conform graficului de aprovizionare.
De asemenea, prefectul judeţului a vizitat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş spaţiile special amenajate să ofere condiţii de cazare temporară şi asistenţă medicală pentru persoanele fără adăpost care ar putea fi puse în pericol de temperaturile scăzute din această iarnă. (B. Meteş)