,,Pentru o Dreaptă puternică şi o Românie mai bună!”


La începutul acestei săptămâni, Marcel Vela, primarul Caransebeşului şi preşedintele Organizaţiei Caraş-Severin a Partidului Naţional Liberal, a prezentat cererea de adeziune la PNL a fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, şi în Biroul Politic Central al acestei formaţiuni politice, structură în cadrul căreia s-a discutat şi procedura prin care, la Congresul PNL din 7 aprilie, Sorin Frunzăverde va fi propus pentru funcţia de vicepreşedinte al PNL responsabil cu Relaţiile externe.

„Colegii din BPC au achiesat la tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă în Caraş-Severin şi, începând de luni, Sorin Frunzăverde este colegul nostru în tot ceea ce întreprinde PNL. Trecutul politic şi electoral ne garantează că, împreună, vom lupta pentru o Dreaptă puternică şi o Românie mai bună“, a spus Marcel Vela.

Tot luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat că propunerea ca Frunzăverde, despre care spunea că este o personalitate politică de o anumită talie“, să fie vicepreşedinte al partidului, a fost adoptată în unanimitate de către Biroul Politic Central: „Toată lumea salută gestul politic, mișcarea politică a lui Sorin Frunzăverde, şi nu am constatat să existe vreo nemulţumire în legătură cu acest fapt“. (S. Berger)