Pe ultima sută de metri, Consiliul Local Caransebeş a dat bani spitalului 1În ultima şedinţă ordinară din acest mandat, care a avut loc marţi, 22 septembrie, consilierii caransebeşeni au aprobat proiectul de hotărâre privind rectificarea bugetului local şi a celui centralizat al instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii pe anul în curs, ca urmare a alocării, de către Guvernul României, a sumei de 1,24 milioane de lei.
Astfel, din aceşti bani, 472.000 de lei s-au îndreptat către Spitalul Municipal de Urgenţă, a cărui conducere solicitase sprijin în vederea achitării unor datorii pe care le are unitatea sanitară din municipiu şi care, la ora aceea, se ridicau la 14 milioane de lei.
„Din cei 1.240.000 de lei pe care i-am primit din partea Guvernului PNL, 472.000 de lei merg către spital conform solicitării dumnealor, iar diferența de 768.000 de lei intră în contul de funcționare al Primăriei, apoi îi vom muta pe cele necesare, în funcție de ce nevoi mai avem”, a explicat, în şedinţă, viceprimarul Marius Isac. (B. Meteş)


Un gând despre “Pe ultima sută de metri, Consiliul Local Caransebeş a dat bani spitalului

Comentariile sunt închise.