Pârvu, Boştină, Giurgiu şi Stoianov, la FC Caransebeş!


caransebes lot 5
Antrenorul principal al lui FC Caransebeş, Alin Artimon, şi-a respectat promisiunea făcută miercuri, 7 ianuarie, la reunirea lotului, atunci când a spus că nu discută despre niciun transfer efectuat în această iarnă de clubul gugulan, până în data de 11 ianuarie. Prin urmare, luni, înainte de antrenamentul de dimineaţă, am stat de vorbă cu tehnicianul caransebeşean, care ne-a comunicat noutăţile din lot.
„După ce în finalul turului prelungit al Ligii a II-a am rămas cu 12 jucători din vechea formulă, în ultima perioadă am făcut câteva transferuri. Pe postul de portar l-am adus pe Adrian Pascal, care ultima oară a evoluat la Metalul Reşiţa, ca fundaş-dreapta pe George Cotigă, de la CS Mioveni, şi pe postul de fundaş-central a venit Ciprian Dinu, de la FC Botoşani. Se află într-o perioadă de probă Octavian Giurgiu, pe postul de fundaş-stânga, el jucând ultima oară pentru Dinamo II, şi a mai evoluat şi la Reşiţa, Florin Pârvu, de la Corona Braşov, care ultima oară a jucat în Republica Moldova, dar până atunci a mai îmbrăcat tricourile lui CSU Craiova şi CSM Râmnicu Vâlcea, cea care acum e la Reşiţa, apoi Adrian Stoica, de la Metalul Reşiţa, Alexandru Boştină, de la Olimpia Satu Mare şi care a mai jucat pentru Poli Timişoara în Liga I, şi Ovidiu Stoianov, de la CS Universitatea Craiova, care a mai evoluat şi la Farul Constanţa”, a spus Alin Artimon.
În continuare, conducerea clubului se află în discuţii cu încă un mijlocaş de bandă stângă şi cu trei jucători sub 21 de ani. „În condiţiile în care până joi, când intrăm în cantonament, vom reuşi să ne completăm lotul, e posibil să ne mai despărţim de doi jucători, pentru a ajunge la un lot de 21 de sportivi, aşa cum anticipăm noi”, a mai spus tehnicianul caransebeşean.
Din cei 16 jucători veniţi miercurea trecută în probe, au rămas în lot doar doi, cărora Artimon trebuie să le dea un răspuns miercuri, 13 ianuarie, însă „principalul” gugulan a declarat că ar dori să vadă încă o dată pe unul dintre cei veniţi în probe, în alte condiţii de joc, prima oară terenul fiind în stare proastă şi nedându-i posibilitatea să-şi formeze o impresie clară despre el.
„Ne-am mişcat destul de repede, în ideea asta am şi început pregătirile înaintea celorlalţi, fiindcă urmau mutări multe, şi noi avem nevoie de timp, pentru a omogeniza echipa şi a o aduce la parametrii pe care ni-i dorim fiecare”, a mai spus Alin Artimon.
Sorin ROGOZ
caransebes lot 3