Parlamentarii PNL votează Bugetul RomânieiPrintr-un comunicat Biroului de presă al PNL Caraș-Severin, am fost informaţi că parlamentarii PNL votează în Parlament Bugetul României, pe capitole, instituții și ministere.
Anexele cu amendamentele respinse de către deputații și senatorii PSD-ALDE din comisiile reunite de buget-finanțe sunt reanalizate și votate acum în plenul Camerelor Reunite ale Parlamentului.
„Pentru mai multe comune și orașe, dar și pentru municipiile județului Caraș-Severin, dl. Senator Marcel Vela a propus 104 amendamente cu o valoare de aproximativ 125 de milioane de lei, pe care le vom detalia în zilele următoare.
Din păcate, toate aceste amendamente pentru Caraș-Severin au fost respinse de către majoritatea parlamentară.
Din fericire, totuși, un amendament al domnului Secretar General al PNL, Robert Sighiartău, și al grupurilor parlamentare PNL, care prevede creșterea alocației pentru copii, a fost adoptat astăzi cu ajutorul parlamentarilor UDMR.
Le mulțumim aici public deputaților și senatorilor maghiari pentru susținerea PNL și a tuturor copiilor României, denatalitatea fiind o problemă gravă, care afectează toată țara.
Indiferent de etnie sau naționalitate, viitorul este comun și poate fi frumos pentru noi toți.
Împreună, în pace și bunăvoire, iată că putem face lucruri bune, indiferent de culoarea și simpatia noastră politică”, se arată în respectivul comunicat.