O stea în devenire


Duminică, 7 decembrie, talentata caransebeşeancă Elena Molea, în vârstă de zece ani, a participat la emisiunea „Banca de Talente”, difuzată în fiecare duminică pe Columna Tv de la Târgovişte, alături de componenţii „Clubului Victorioşilor”. Ea a cântat împreună cu Radu Iordache „Eu îs şeful străzilor“. Alături de componenţii „Clubului Victorioşilor”, Elena Molea a filmat şi pentru emisiunea de Crăciun din acest an, ce se va difuza pe Columna Tv la Târgovişte.

Elena Molea a participat şi la numeroase concursuri, obţinând mai multe premii. La cea de-a XIV-a ediţie a Concursului de recitatori „Buna Vestire”, manifestare organizată de Societatea Literar-Artistică „Tibiscus” din Uzdin – Voivodina, Serbia –, a obţinut locul I şi Marele Premiu. A luat parte la cea de a XVII-a ediţie a Festivalului Folcloric de la Aninoasa, împreună cu membrii „Clubului Victorioşilor”, alături de mari artişti ai folclorului românesc. În 2012, de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel, a cântat la Vulcana Băi melodia Pavele, Pavele.

Victor Mihalache, un animator cultural cunoscut târgoviştenilor şi care sprijină micile talente, a scris versurile melodiei Eu sunt Elena, melodie ce o reprezintă pe talentata Elena Molea şi pe care o interpretează cu mult drag.

Nu doar cântecul desăvârşeşte talentul micuţei Elena, ci şi actoria. A jucat în comedia „Vampirii ghinionişti” în 2013, în filmul pentru copii „Creanga de aur”, alături de Teatrul „Junior” şi „Clubul Victorioşilor”. A jucat şi în filmul „Copilăria din Amintiri”, ce a avut premiera în 28 februarie, la Galleria Mall Piatra-Neamţ, când s-au sărbătorit 177 de ani de la naşterea marelui povestitor Ion Creangă. Totodată, a mai jucat şi în filmul pentru copii „Misiune de urgenţă”.

Aş putea spune despre Elena Molea că este o stea în devenire, o stea ce se zăreşte a fi luminoasă, o stea preţioasă pentru Caransebeş.

Pr. Ion TURNEA