O clasă, parchetată din două pensii


Clasa a IV-a, din Corpul B al Liceului Teoretic ,,Traian Doda”, respectiv Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8 din Caransebeş, a fost parchetată recent, exclusiv prin implicarea financiară a consilierului local Stelian Cornea. Acesta a luat decizia efectuării acestei lucrări datorită faptului că cei doi fii ai săi au urmat cursurile acestei unităţi de învăţământ, comitetul de părinţi al clasei mulţumindu-i pentru iniţiativă. Lucrările l-au costat pe Stelia Cornea pensia aferentă a două luni. (L. Dinu)

 

La Corpul B al Liceului Teoretic „Traian Doda”, respectiv Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8, au fost finalizate lucrările de parchetare a clasei a IV-a, profesor îndrumător Elena Lepădat. Lucrările au fost realizate exclusiv prin implicarea financiară a consilierului local Stelian Cornea. La această iniţiativă au contribuit şi societatea Rovita Internaţional, prin managerul Vasile Voicu, firmă de unde a fost achiziţionat parchetul, precum şi Giani Buzner, care a efectuat lucrările propriu-zise de parchetare.

Stelian Cornea a luat decizia efectuării acestei lucrări datorită faptului că cei doi fii ai săi ai urmat cursurile acestei unităţi de învăţământ. Comitetul de părinţi al clasei respective a organizat astfel o întâlnire cu Stelian Cornea, ocazie cu care i-au mulţumit acestuia pentru implicarea în acest demers. De menţionat şi faptul că lucrările de parchetare a clasei a IV-a de la Corpul B al Liceului Teoretic „Traian Doda”, respectiv Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 8, l-au costat pe consilierul local caransebeşean pensia aferentă a două luni de zile. (L. Dinu)