Noapte albă pentru pompierii caransebeşeni


În noaptea de luni spre marţi, pompierii Detașamentului Caransebeș au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o sală de sport dezafectată, unde se pare că se adăposteau doi oameni ai străzii. Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea focului la întreaga clădire, reducând la minim pagubele.

În aceeaşi noapte, pompierii caransebeșeni, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență Oțelu Roșu și Glimboca, au luptat aproximativ trei ore cu flăcările pentru stingerea unui incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe din Glimboca, împiedicând extinderea focului la locuințele vecine. În incendiu au ars 300 mp de acoperiș și au fost degradate patru camere și mai multe bunuri materiale, înregistrându-se o pagubă de aproximativ 40.000 de lei. Cauza a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric cu izolația deteriorată.

În niciunul din cele două incendii nu au fost persoane rănite, se arată într-un comunicat al Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU Semenic” Caraş-Severin. (B. Naum)