Horoscop


Berbec

Vă aşteaptă o săptămână bună, căci inspiraţia dv. se va dovedi deosebit de eficientă, ducând la unele realizări financiare. O vizită în week-end vă va face mare plăcere şi vă va ajuta să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Ar fi de dorit să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care vreţi să faceţi o investiţie. S-ar putea să fiţi dezamăgit din cauza unei colaborări care nu merge conform aşteptărilor.

Taur

Cineva din familie are nevoie de sprijinul dv. într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori și prieteni nu vă puteţi baza, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Gemeni

Implicarea în activităţi sociale vă va permite să vă puneţi în valoare calităţile, dar şi să vă găsiţi adepţi pentru proiectele dv. mai vechi. Vă tentează să ieşiţi la cumpărături pentru a vă satisface unele capricii. N-ar fi exclus nici ca un membru al familiei să aibă nevoie de o sumă de bani care nu vă este tocmai la îndemână. În această perioadă, partenerul vă sprijină în tot ce faceţi.

Rac

Evitaţi discuţiile în contradictoriu sau activităţile în care aveţi nevoie de colaborare. De fapt, ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, căci aţi putea face greşeli. Aveţi de pus în ordine tot felul de hârtii, ceea ce vă va plictisi peste măsură. Energia de care daţi dovadă în tot ce faceţi va determina o creştere de popularitate în rândul prietenilor şi al colegilor.

Leu

Popularitatea dv. în rândul persoanelor de sex opus va creşte simţitor, iar acest lucru ar putea determina gelozia partenerului. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate nouă, mare atenţie, căci aţi putea avea parte de o situaţie mai puţin plăcută – fie colegii de serviciu nu vă vor sprijini, fie veţi avea probleme cu partenerul. Din punct de vedere financiar, totul este în regulă.

Fecioară

Pe cât posibil, nu iniţiaţi activităţi noi, ci încercaţi să le finalizaţi pe cele pe care deja le-aţi început. N-ar fi exclus să aveţi tot felul de discuţii cu partenerul de viaţă, legate de modul în care înţelegeţi să cheltuiţi banii. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt. Un coleg v-ar putea ajuta să vă puneţi în practică unul din proiectele mai vechi.  

Balanţă

Nu este momentul să faceţi schimbări majore în viaţa sentimentală. Nemulţumirile se vor atenua dacă îi veţi arăta mai multă răbdare şi înţelegere partenerului. Comoditatea de care daţi dovadă în această perioadă vă poate crea unele probleme în relaţiile profesionale. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea fi pus în practică, mai ales că şi colegii vor fi dispuşi să vă dea o mână de ajutor. 

Scorpion

Interesul pe care îl manifestaţi pentru relaţia cu cei din anturajul apropiat este în continuare mare, ceea ce vă permite să vă petreceţi în mod plăcut timpul liber. Farmecul personal vă va da ocazia să vă remarcaţi şi în rândul persoanelor de sex opus, iar asta ar putea genera reproşuri din partea persoanei iubite. Mare atenţie şi la bani, deoarece ar putea să apară o surpriză mai puţin plăcută.

Săgetător

Aveţi idei originale, cu care partenerul de viaţă este de acord. Ar trebui să profitaţi de şansele care se ivesc în această săptămână. Aveţi spor la treabă şi sunteţi hotărât să nu lăsaţi nimic neterminat. S-ar putea să aveţi mici probleme financiare, dar vă ajută un prieten. Dacă doriţi să intraţi într-o colaborare, ascultaţi sfaturile unei persoane apropiate, de încredere.

Capricorn

Aveţi tendinţa de a vă enerva din orice, şi acest lucru poate accentua starea de nelinişte, de iritare. Nu este cazul să daţi curs pornirilor impulsive, deoarece aţi putea avea surprize neplăcute, mai ales în ceea ce priveşte relaţia cu familia. Ceva bani veţi câştiga, dar, fie veţi avea cheltuieli mari, fie veţi avea parte de o pierdere. Ascultaţi cu atenţie şi ţineţi cont de sfaturile celor din jur!

Vărsător

S-ar putea să aveţi o perioadă tensionată din cauza divergenţelor cu partenerul de viaţă. Arătaţi-i persoanei iubite mai multă afecţiune şi nu puneţi problemele profesionale pe primul loc. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante, pentru că este posibil să fiţi confuz şi să nu vă puteţi concentra. Încercaţi să înţelegeţi problemele celor din jur, care aşteaptă de la dv. mai mult decât le oferiţi.

Peşti

Nu vă puteţi respecta programul, aşa că este indicat să nu vă faceţi un plan strict. Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Ar trebui să vă temperaţi, pentru a nu crea neplăceri în colectiv. Doriţi să faceţi schimbări în casă, dar sunteţi înţeles greşit şi se poate ajunge la divergenţe majore cu partenerul de viaţă. Apelaţi la calmul care vă caracterizează, pentru a clarifica situaţia.