N-a fost să fie…


VM Zalău – Banatul Caransebeş 3-0 (27, 17, 14)

Vineri, 31 octombrie, în etapa cu numărul 4 a Diviziei A1, Volei Club Banatul Caransebeş a întâlnit, în deplasare, pe vicecampioana României, Volei Municipal Zalău. Gugulanii au început în forţă primul set şi, datorită unor servicii în afara terenului trimise de gazdele întâlnirii, au condus în permanenţă la două şi trei puncte diferenţă, lăsând impresia că vor câştiga runda. Pe final, echipa lui Pavel Craia a avut trei mingi de set, dar de la 21-24, jucătorii sălăjeni au reuşit să egaleze, pentru ca în prelungirile setului să se impună.

Cu gazdele având un moral excelent şi cu gugulanii vădit afectaţi, setul al doilea a fost adjudecat tot de vicecampioană, toate încercările oaspeţilor de a reveni în joc dovedindu-se zadarnice.

Gazdele au început în forţă setul trei, conducând la un moment-dat cu 6-0. Antrenorul Pavel Craia a solicitat time-out, dar jocul echipei gugulane a şchiopătat în continuare, astfel că Volei Municipal Zalău s-a impus la 14.

Volei Club Banatul Caransebeş a evoluat în formula: Ionuţ Teleleu, Ioan Trica, Raul Oprişor, Vladan Aleksic, Nenad Sormaz, Laurenţiu Vânătoru, Fabian Birău, Dan Borota, Todor Filip, Emanuel Lung, Vladimir Jovic şi Petru Balica. Antrenor, Pavel Craia.

În etapa a V-a, programată sâmbătă, 8 noiembrie, caransebeşenii vor juca în Sala Polivalentă din cartierul Pipirig cu CVM Tomis Constanţa, de la ora 18. (S. Rogoz)