Municipalitatea vrea Polivalenta din Pipirig


În şedinţa de la sfârşitul lunii septembrie, liderul grupului social-democrat din Consiliul Local Caransebeş, Florin Bogdea, a propus iniţierea unui proiect de hotărâre în vederea cumpărării, de către municipalitate, a Sălii de sport „Victoria”, din cartierul Pipirig, şi a câtorva blocuri de locuinţe în zona Nord, obiective pe care societatea Caromet le scoate la licitaţie.

Dacă în privinţa blocurilor consilierii au ajuns la o concluzie comună, aceea că imobilele sunt vechi, iar apartamentele degradate, în ceea ce priveşte Polivalenta, primarul Felix Borcean a spus că a purtat deja discuţii în acest sens cu conducerea Caromet-ului. „Mi se pare firesc ca o sală polivalentă de genul celei pe care o avem în Caransebeş să fie administrată de municipalitate. Că, la un moment-dat, s-au făcut nişte privatizări aşa cum s-au făcut, se poate discuta, dar, după întâlnirea pe care am avut-o cu conducerea societăţii Caromet,

 am constatat că ei sunt foarte deschişi spre a ne oferi un preţ cât mai bun. Noi le-am făcut o ofertă, Consiliul lor director nu a acceptat-o, au scos-o la licitaţie la o sumă mult mai mare, una care, momentan, nu cred că poate fi acceptată de municipiul Caransebeş, dar, aşa cum remarca cineva în sală, în şedinţa de consiliu, probabil că nu o va cumpăra nimeni şi până la urmă poate vom ajunge la o situaţie convenabilă, în care să o putem achiziţiona noi”, a spus Felix Borcean. (B. Meteş)