Maşinile, mărul discordiei în Consiliul Local Caransebeş


Unul dintre puntele de pe ordinea de zi care a stârnit controverse în şedinţa Consiliului Local Caransebeş din data de 29 ianuarie a fost cel referitor la numărul maxim de autoturisme de care să dispună Primăria şi instituţiile publice aflate în subordinea acesteia.

Proiectul de hotărâre prevedea 10 autoturisme pentru Primărie, inclusiv pentru Poliţia Locală, cinci pentru Serviciul Public de Întreţinere şi Reabilitare, două la Casa de Cultură „George Suru”, câte unul pentru Biblioteca Municipală „Mihail Halici”, Serviciul Public „Piaţa Gugulanilor”, Spitalul Municipal de Urgenţă şi Serviciul de Iluminat Public, şi două pentru Direcţia de Asistenţă Socială.

Prin vocea şefului de grup Florin Bogdea, consilierii social-democraţi au ridicat o serie de obiecţii, în sensul că nu au fost de acord cu repartizarea câte unei maşini Bibliotecii Municipale şi Pieţei Gugulanilor, iar din cele două pe care le are Casa de Cultură, una să fie dată Spitalului Municipal, care, la ora actuală, nu dispune de niciun autoturism.

Supus la vot, amendamentul consilierilor PSD nu a trecut, liberalii abţinându-se, astfel încât proiectul de hotărâre a fost aprobat în forma iniţială.

Bianca METEŞ