Mărţişor sportiv la Clubul Copiilor


În organizarea prof. Ioan Rein, sâmbătă, 1 martie, la Clubul Copiilor din Caransebeş s-au desfăşurat întrecerile „Cupei Mărţişorului”. Şi, chiar dacă a fost intens mediatizată prin afişe şi s-au acordat premii consistente, asigurate prin suportul financiar oferit şi de această dată de Primăria municipiului, nu toate unităţile şcolare şi-au trimis reprezentanţi la această tradiţională, de-acum, acţiune.

Competiţia a debutat cu mult-apreciata demonstraţie de gimnastică acrobatică şi piramide, realizată de fetiţele de la Cercul de profil. După premierea micuţelor sportive, concursul a continuat cu întrecerile de şah şi tenis de masă.

În urma confruntărilor, au fost desemnaţi următorii câştigători: gimnastică, clasele I-II: Oana-Estera Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2); clasele III-IV: Graţiela Mirăuţe (clasa a IV-a, Şcoala Generală Nr. 2); clasele V-VIII: Ioana-Mihaela Chelu (clasa a VIII-a, Şcoala Generală Nr. 2); la şah, locul I a fost adjudecat de Liviu Alexa (clasa a VIII-a, Şcoala Generală Nr. 8); tenis de masă, fete, clasele I-IV: Olimpia-Heidy Rein (clasa a II-a, Şcoala Generală Nr. 2); la băieţi, clasele V-VIII: Cristian Iacobescu (clasa a VII-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”); clasele IX-XII: Daniel Popovici (clasa a IX-a, Liceul Pedagogic „C.D. Loga”).

În finalul competiţiei, s-au întrecut seniorii de la tenis de masă, foşti elevi, părinţi ai copiilor sau susţinători ai acestui Cerc, concursul fiind câştigat de acelaşi Nicolae Mureşan, în vârstă de 53 de ani, din Sacu.

Sorin ROGOZ