Marcel Vela: „Pentru Caraș-Severin!”Sâmbătă, 22 iulie, senatorul Marcel Vela s-a întâlnit cu preşedintele PMP Caraş-Severin, Lucian Voina, purtând o serie de discuţii încheiate cu ceea ce preşedintele liberalilor cărăşeni a numit un „acord de pace”.
„Ținând cont de atmosfera contradictorie din plenul Consiliului Judeţean și de blocare a unor proiecte de investiții în ultimele ședințe, am demarat astăzi discuțiile cu domnul Lucian Voina, președintele PMP Caraș-Severin, pentru refacerea majorității în CJ, având în vedere faptul că, prin asocierea unor consilieri județeni la alt grup politic, PNL este acum minoritar.
Sper că discuțiile au fost de bun augur și se vor finaliza printr-un acord oficial la nivel de CJ, aprobat și asumat de conducerile statutare ale celor două filiale în zilele următoare.
Totodată, îmi exprim speranța că la acest «acord de pace» vor achiesa în viitor și alte grupuri politice, pentru că toți consilierii sunt responsabili de viitorul județului Caraș-Severin, indiferent de partid.
Dincolo de orgolii, empatii, contradicții, interese ori alianțe locale sau județene din plenurile consiliilor locale sau al consiliului județean, cam în toate variantele (PNL-PSD, PSD-PMP, PNL-PMP etc.), dezvoltarea localităților este singura prioritate și cetățenii sunt cei mai importanți!
În același timp, am apelat și la domnul președinte al CJ ca să-şi revizuiască postările de pe rețelele de socializare cu privire la partenerii politici, pentru șansa unui nou început și coagularea tuturor energiilor consilierilor în favoarea județului.
Mult succes tuturor!
Împreună pentru Banatul de Munte!”, a scris senatorul Marcel Vela pe pagina sa de socializare.
Bogdan NAUM