Marcel Vela, de 32 de ani în PNLAstăzi se împlinesc 32 de ani de când senatorul Marcel Vela s-a înscris în Partidul Naţional Liberal, prilej pentru Filiala cărăşeană a acestei formaţiuni politice să aştearnă pe pagina sa de socializare câteva rânduri la acest ceas aniversar.
„Se spune că o națiune nu are caracter decât atunci când este liberă!
În primele luni de libertate, după Revoluția Română din 1989, actualul președinte PNL – Filiala Caraș-Severin, senatorul Ion Marcel Vela, se înscria în Partidul Național Liberal pentru a continua lupta pentru păstrarea libertății și democrației abia cucerite, alături de fruntași liberali care au scris istorie.
Este un moment aniversar ce onorează organizația liberală din Banatul de Munte, 32 de ani parcurși prin toate etapele istoriei post-revoluționare a PNL-ului, cu fidelitate pentru principiile liberale și respect pentru alegători.
Astăzi, după 32 de ani de politică într-un singur partid, Ion Marcel Vela din discipol a devenit mentor, un factor de echilibru la nivel local și naţional.
Echipa PNL Caraș-Severin îi urează un sincer La Mulți Ani și îi mulțumește pentru devotament, altruism politic și prietenie, fiindu-i alături și în aceste momente de sinceră emoție, după cum reiese și din mesajul domniei sale:
«Dragi colegi și camarazi,
Astăzi împlinesc 32 (treizeci și doi) de ani de când m-am înscris în Partidul Național Liberal…
Sunt mândru că am parcurs toata istoria post-revoluționară a Partidului Național Liberal, a fost un privilegiu să fiu alături de marii noștri liberali și sunt mândru de voi toți, camarazi și prieteni liberali.
Pentru ca trăim vremuri grele și timpuri complicate, la micul meu ceas de bilanț politic, vă transmit cu drag, tuturor camarazilor, un gând bun și un mesaj de unitate:
Doar împreună putem face o lume mai bună!
Doamne ajută!»”.
Mădălina DOMAN