Lipsă de combativitate la fileu


Sâmbătă, 18 octombrie, în Divizia A1 s-a disputat etapa cu numărul doi, în care Volei Club Banatul Caransebeş a întâlnit pe teren propriu, în Sala polivalentă din Pipirig, echipa CSM Bucureşti, într-o partidă care se anunţa extrem de grea pentru băieţii antrenaţi de Pavel Craia.

Gugulanii au pierdut primul set la 18, reuşind apoi să reintre în joc, câştigând următoarele două runde la 17 şi la 14, lăsând impresia că pot să-şi adjudece victoria. Dar, chiar şi în condiţiile în care libero-ul formaţiei bucureştene a fost eliminat pentru gesturi nesportive, oaspeţii s-au impus cu 26-24 şi au trimis meciul în „decisiv”. În cel de al cincilea set, oaspeţii, mai exacţi în preluare şi atac, au câştigat cu 15-9, trecându-şi în cont două puncte.

La finalul partidei, antrenorul Pavel Craia s-a declarat foarte nemulţumit de atitudinea elevilor săi în momentele importante ale meciului. „Lipsă de combativitate, asta am constatat astăzi. Bucureştenii erau tot pe jos, după fiecare minge, noi nu am recuperat nimic. Pot să spun că centrii şi-au făcut datoria de data asta, extremele au jucat foarte prost. Nu vreau să comentez greşelile de pe final de set ale unor jucători. E posibil să luăm nişte măsuri, pentru că am jucat din ce în ce mai prost, iar lipsa de combativitate în joc mă deranjează teribil. Nu am văzut dorinţa elevilor mei de a câştiga, în momente grele trebuie să existe această dorinţă, în momentele grele jucătorii cu experienţă îşi arată valoarea, noi astăzi nu am arătat nimic deosebit”, a spus tehnicianul gugulan.

În etapa a III-a, programată sâmbătă, 25 octombrie, Volei Club Banatul Caransebeş se va deplasa la Galaţi, pentru meciul cu „Arcada”, formaţie care a înregistrat două eşecuri în primele două etape. (S. Rogoz)