La Mulți Ani, Caransebeș!


Câteva mii de gugulani au ținut să se despartă de anul 2015 în zona Parcului Dragalina, locul unde administrația municipiului a organizat programul de Revelion. Petrecerea a început în jurul orei 22, când pe scenă a urcat Uddi, interpret care s-a remarcat la emisiunea X Factor, urmat de cei de la mult mai cunoscuta trupă Taxi.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, primarul Marcel Vela s-a adresat celor care au vrut să treacă cumpăna dintre ani în aer liber: „Vă mulțumim pentru faptul că pe acest ger ați venit aici să sărbătorim împreună trecerea dintre ani. Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut în 2015, pentru faptul că împreună am reușit să continuăm dezvoltarea și modernizarea Caransebeșului, astfel încât municipiul nostru să devină în următorii ani cel mai important oraș din Banatul de Munte. Va rog să iubiți Caransebeșul, să credeți în el și să nu uitați niciodată să fiți fericiți. La mulți ani!”.

După un spectaculos foc de artificii, atmosfera a fost întreținută de Nicu Novac, Taraful Olanii și Daniela Ștefan. După ora 1, tradițională Periniță a pus capăt petrecerii, iar caransebeșenii s-au îndreptat spre case sau spre restaurante, pentru a continua distracția. 

Bogdan NAUM