Jocul greşeală-aşteaptă. Şi… ele au venit


FC Caransebeş – Millenium Giarmata 1-3 (1-1)

Sâmbătă, 3 noiembrie, stadionul din Balta Sărată a găzduit partida contând pentru etapa a IX-a a Ligii a III-a, dintre FC Caransebeş şi Millenium Giarmata.

Scorul a fost deschis repede, după obişnuita perioadă de tatonare, în minutul 9, Staicu fiind mai rapid decât Nariţa şi reuşind să ciupească mingea centrată de pe stânga de Ganea, trimiţând-o în plasa porţii timişene. Oaspeţii au reacţionat prompt, astfel că, în minutul 12, Moroşan a fost angajat cu o pasă filtrantă pe dreapta, printre fundaşii caransebeşeni, şi l-a învins pe Cioloca cu un şut la colţul lung.

La pauză, tehnicianul gugulan Liviu Achim a făcut două schimbări, introducându-i în teren pe Nemţescu şi pe Vucea, timp de aproape jumătate de oră formaţia sa dominând şi controlând total jocul. Din păcate pentru caransebeşeni, ei au avut de înfrânt două obstacole. Unul a fost terenul greu, îmbibat de apă acumulată după ploaia căzută în noaptea care a precedat meciul, ceea ce le-a creat probleme la construcţie, iar cel de al doilea s-a numit Nariţa, portarul oaspeţilor având câteva intervenţii senzaţionale la acţiunile lui Vucea, Bârsan şi Staicu.

Golurile timişenilor au venit pe fondul acestei dominări gugulane, în minutul 80 Moroşan scăpând pe contraatac, fază în care l-a întors pe Dubei, pe partea dreaptă, a tras de la 14 metri, la colţul lung, mingea a lovit bara, după care a intrat în poartă. Scorul final a fost stabilit în minutul 83, în urma unei lovituri libere executate de pe stânga de Leucă, mingea trimisă de acesta, la semiînălţime, la colţul scurt, strecurându-se în poartă, şi ca urmare a unei nesincronizări a fundaşilor caransebeşeni.