Închirierile, indexate cu rata inflaţieiConsilierii locali caransebeşeni au aprobat, recent, proiectul de hotărâre privind prelungirea, în anul 2024, a termenului contractelor de închiriere a locuinţelor, precum şi a spaţiilor cu altă destinaţie decât aceea de locuinţă, de pe raza municipiului. De asemenea, a fost aprobată indexarea cu rata inflaţiei, de 10,4 la sută, a preţului închirierii, la reînnoirea contractelor de închiriere a acestora.
În aceeaşi şedinţă, aleşii locali au votat proiectului de hotărâre care prevedea indexarea cu rata inflaţiei, de 10,4 la sută, pentru anul în curs, a preţului contractelor de închiriere/superficie/concesiune teren proprietate publică sau privată a municipiului Caransebeş.
Un alt proiect de hotărâre aprobat de legislativul local caransebeşean se referă la prelungirea, pe anul 2024, a termenului contractelor de închiriere a spaţiilor comerciale/mese/terenuri, cu condiţia achitării integrale a chiriei aferente anului 2023, precum şi indexarea cu rata inflaţiei a preţului de închiriere a acestora.
Mădălina DOMAN