În cel mai scurt timp, vor fi alocate fondurile pentru toate județele din Regiunea Vest prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“Delegaţiile celor patru filiale județene PNL din Regiunea Vest – Caraș Severin, Arad, Timiș și Hunedoara – au participat joi, 28 iulie, în județul Hunedoara, la o întâlnire regională cu președintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.
La discuțiile cu președinții de filiale, prim-vicepreședinții, secretarii generali, parlamentarii, primarii reședințelor de județ și președinții de Consilii Județene din cele patru județe au mai fost prezenți prim-vicepreședintele PNL, Dan Motreanu, secretarul general al partidului, Lucian Bode, și vicepreședintele PNL pe Regiunea Vest, senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.
Președintele Nicolae Ciucă, în calitate de prim-ministru, a transmis participanților că în cel mai scurt timp vor fi alocate fondurile pentru toate județele din Regiunea Vest prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, oferind tot suportul pentru investițiile în dezvoltarea comunităților locale, ne-au informat reprezentanţii Filialei PNL Caraş-Severin.
Totodată, s-au mai purtat discuții despre organizarea internă și funcționarea partidului, despre punerea în practică a programelor guvernamentale, a strategiei de dezvoltare locală și despre atragerea fondurilor europene la nivel național.
„Legătura cu organizațiile din teritoriu este importantă pentru actuala conducere a partidului, atât pentru îmbunătățirea activității interne, cât și pentru un dialog activ cu baza PNL, motiv pentru care întâlnirile regionale vor avea loc în toată țara.
În pofida crizelor succesive sau simultane, cărora trebuie să le facem faţă, în centrul tuturor deciziilor pe care PNL le ia în aceste vremuri, a hotărârilor și soluțiilor guvernamentale, sunt interesul românilor și siguranța României“, se arată într-un comunicat al Filialei PNL Caraş-Severin.
Au fost prezenți la întâlnirea regională prim-vicepreședintele Ioan Popa, secretarul general Ovidiu Rădoi, președintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, și deputatul Dumitru Rujan, împreună cu președintele Marcel Vela.
Geanina LUCA