Iepuraşul se „târguieşte” cu caransebeşenii


Cu prilejul organizării celei de a patra ediţii a Târgului de Paşti, care va avea loc în perioada cuprinsă între 15 martie şi 10 aprilie, Primăria municipiului Caransebeş şi Serviciul Public „Piaţa Gugulanilor” pun la dispoziţia micilor comercianţi căsuţe din lemn pentru vânzarea produselor specifice acestei sărbători, acestea fiind situate în Centrul Civic, pe strada Mitropolit Nicolae Corneanu.

De aici, doritorii vor putea achiziţiona o gamă diversificată de cadouri de sezon pentru cei dragi, la preţuri accesibile, printre acestea numărându-se articole unicat, jucării, obiecte de artizanat confecţionate manual, diverse decoraţiuni, vase de ceramică, dar şi produse alimentare ecologice precum preparate tradiţionale din carne de porc, sau cozonaci, siropuri şi gemuri bio, ori băuturi spirtoase autentice.

Decoraţiunile stradale din Centrul Civic şi cele amplasate în principalele zone din municipiu vor reprezenta celelalte surprize tradiţionale pregătite gugulanilor de administraţia locală, pentru perioada Sărbătorilor Pascale. (V. Popescu)