Horoscp


Berbec

Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colegii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu comportamentul dv. autoritar. Cineva care nu prea vă iubeşte încearcă să vă bruieze iniţiativele, însă lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Fiţi atenţi la sănătate, deoarece din această direcţie ar putea apărea neplăceri. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult alături de familie.

Taur

Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu superiorii ierarhici. Superficialitatea de care daţi dovadă adesea vă poate încurca serios planurile. Calităţile dv. intelectuale vor ieşi totuşi în evidenţă, dar pentru a avea şi succes ar fi bine să vă asociaţi cu o persoană de încredere. N-ar fi exclus să vi se propună o colaborare profitabilă.

Gemeni

Sunteţi nemulţumiţi că lumea nu vă împărtăşeşte părerile, deşi dv. aveţi idei excelente de a câştiga mai mulţi bani. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calmi, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele dv. mai vechi ar putea prinde contur.

Rac

Aveţi spor în ceea ce priveşte activităţile gospodăreşti, aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dv. fermecătoare nu va trece neobservată în anturajul din care faceţi parte. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog cu superiorii ierarhici. În plan financiar, cineva încearcă să vă pună beţe-n roate.

Leu 

Apar oportunităţi de câştiguri băneşti. Dacă însă vi se fac propuneri dubioase, este mai bine să vă feriţi de orice implicare. Este o săptămână în care ar fi bine să nu adoptaţi poziţii rigide şi să daţi dovadă de mai multă toleranţă, pentru a vă bucura de echilibru în relaţiile cu cei din jur. Aveţi dificultăţi de comunicare cu cei din anturaj, aşa că încercaţi să-i abordaţi într-o manieră mai subtilă.

Fecioară 

Un membru al familiei vă oferă ajutorul pentru a reuşi într-o problemă profesională sau financiară. Cu persoanele din jur sunteţi sinceri, exprimându-vă părerea într-un mod care poate să rănească uşor. Este o perioadă în care va fi nevoie să luaţi unele decizii în privinţa banilor, mai ales că traversaţi o perioadă mai grea. Sunteţi fermecători în faţa persoanelor care vă interesează, însă fiţi mai selectivi.

Balanţă 

În plan profesional, veţi avea o mică surpriză, în sensul că va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat rezolvate. Oricum, veţi avea parte de o săptămână stresantă, în care se vor ivi tot felul de situaţii care vă vor ţine cu sufletul la gură. Neînţelegerile cu partenerul nu vă vor afecta într-o prea mare măsură, dacă veţi şti să vă stăpâniţi tendinţa de a-l domina.

Scorpion 

Veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o demult. Informaţiile pe care le veţi primi de la aceasta vă vor ajuta să ieşiţi dintr-o situaţie delicată. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Pe plan financiar, fiţi cât se poate de prudenţi în partea a doua a intervalului.

Săgetător

Apelul dv. către prietenii apropiaţi nu va fi zadarnic. Aceştia vă vor oferi tot sprijinul moral de care aveţi nevoie. Instabilitatea poate afecta relaţia de cuplu, totuşi, nu luaţi prea în tragic problemele pe care le aveţi în viaţa sentimentală. Veţi fi eficienţi la serviciu, capabili să vă depăşiţi competitorii. Posibile complicaţii de sănătate din cauza mâncării sau a unei medicaţii aleatorii.

Capricorn

În familie vor exista unele tensiuni, dar nimic serios. Dacă iubiţi viaţa, vă va iubi şi ea pe dv. şi vă va copleşi cu bucurii şi beneficii. Nu vă implicaţi în afaceri financiare riscante. Capacităţile intelectuale vor fi într-un declin sensibil, dar nu trebuie să vă neliniştiţi în privinţa acestui lucru. Feriţi-vă de discuţiile care pot să apară la serviciu, aşa că fiţi mai tolerant.

Vărsător

În activitatea profesională, totul vi se va părea, brusc, mult mai complicat şi dificil, dar nu vă pierdeţi speranţa, lucrurile se vor îmbunătăţi de la sine, în curând. Feriţi-vă de excesele alimentare. În familie nu provocaţi discuţii care ar putea da naştere la controverse. Pe plan sentimental, încercaţi să uitaţi trecutul şi să începeţi o nouă perioadă a vieţii dv. Priviţi partea plină a paharului.

Peşti

Din punct de vedere profesional, veţi fi protejat, responsabilităţile se vor înmulţi, veţi încheia mai multe proiecte şi lucrări importante şi veţi avea numeroase satisfacţii. În relaţiile sentimentale veţi fi mai mult motivat de mândrie decât de dragoste, ceea ce poate genera unele dezamăgiri. Atmosfera este propice pentru armonie şi înţelegere în relaţiile cu prietenii şi cu colegii, ceea ce vă va ridica moralul.