Horoscop


Berbec

În această perioadă apar oportunităţi de a vă mări considerabil contul, însă nu este cazul să vă entuziasmaţi, deoarece în curând vor apărea şi cheltuieli majore. În viaţa sentimentală, sunteţi tentat să călcaţi strâmb, iar acest lucru are repercusiuni serioase în relaţia de cuplu. În colectiv, este bine să fiţi prudent, pentru că un gest greşit poate răni mai mult decât vă daţi seama.

Taur

Apar ocazii interesante pe plan material. Ar fi bine să nu le lăsaţi să scape, pentru că sunt genul de şanse care nu prea mai apar şi a doua oară. La serviciu este nevoie de mai multă răbdare. Evitaţi conflictele cu superiorii, deoarece acestea pot lăsa urme. Aveţi tendinţa de a vă proteja cu orice preţ viaţa privată, chiar şi faţă de prieteni, care se simt excluşi din această cauză.

Gemeni

La locul de muncă, colegii vă sunt de mare ajutor, mai ales dacă întâmpinaţi o problemă şi aveţi nevoie de susţinere. Situaţia financiară arată mai bine şi începeţi să fiţi mai dispus să faceţi economii. În dragoste vă lăsaţi în voia instinctelor, încetând să mai analizaţi totul. Sunteţi apreciat de către sexul opus exact pentru ceea ce sunteţi, nu neapărat pentru ceea ce lăsaţi să se vadă.

Rac

Dacă în jurul dv. auziţi discuţii care nu vă ajută la nimic, folosiţi-vă de un pretext pentru a vă retrage cât mai repede şi vorbiţi cât mai puţin. Intraţi într-o perioadă favorabilă pe plan financiar. Investiţiile sunt protejate, iar contul bancar începe să se mărească. Aveţi o dispoziţie afectuoasă şi vă folosiţi de farmecul dv. carancteristic pentru a impresiona persoanele de sex opus.

Leu

Veţi avea parte de întâlniri cu prietenii, de invitaţii la reuniuni cu persoanele dragi, sau de călătorii. E posibil să primiţi o sumă de bani la care nu vă aşteptaţi. În dragoste apar tot felul de complicaţii: e posibil să vă vedeţi din nou cu cineva din trecut. Vă va fi greu să rezistaţi tentaţiilor. Vă simţiţi obosit, iar momentele pe care le rezervaţi doar pentru dv. sunt din ce în ce mai puţine.

Fecioară

Vi se cere să mediaţi un conflict între două persoane care vă sunt prietene, sau cu care aveţi deja o relaţie importantă. Este mai bine să refuzaţi această cerere, decât să vă puneţi într-o postură negativă pentru una dintre ele. În viaţa sentimentală aveţi o atitudine dificil de înţeles: orice ar face partenerul de viaţă, nu vi se pare suficient. În week-end, lucrurile reintră în normal.

Balanţă

Aveţi tendinţa să vă revoltaţi faţă de tot ce vă înconjoară şi nu ezitaţi să creaţi conflicte, deşi acestea vă pun într-o situaţie dificilă. În acest interval, ar fi mai bine să evitaţi să perfectaţi o colaborare care implică bani, deoarece vă lipseşte obiectivitatea. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul şi reuşiţi să luaţi decizii împreună, atunci când este nevoie.

Scorpion

Dacă întâmpinaţi dificultăţi în relaţia de cuplu, acum este momentul să încercaţi o reconciliere. Atâta timp cât daţi dovadă de bunăvoinţă şi de înţelegere, aveţi toate şansele să reuşiţi. Sunteţi foarte activi, dar ar fi bine să vă consumaţi surplusul de energie într-un mod util. Dacă simţiţi nevoia să vă înnoiţi garderoba sau mobilierul, trebuie să aveţi grijă la sumele cheltuite.

Săgetator

Vă echilibraţi bugetul datorită primirii unor bani pe care nu mai speraţi să-i vedeţi vreodată. Pe de altă parte, tendinţa de a cheltui sume mari la cumpărături vă destabilizează financiar. Veţi avea o discuţie cu cei din familie, în care sunt abordate subiecte delicate. În relaţiile cu colegii, tindeţi să spuneţi exact ce vă trece prin cap, iar cuvintele dv. spun chiar mai multe decât gândiţi în realitate.

Capricorn

Faceţi tot posibilul pentru a ieşi în lume. Veţi avea parte de experineţe noi şi veţi putea să aflaţi idei care să vă stârnească interesul. În dragoste, nu sunteţi deloc dispus să vă exteriorizaţi sentimentele, chiar dacă vă iubiţi partenerul. Acesta ar putea face greşeala de a vă provoca gelozia, în speranţa unei reacţii. La serviciu, aveţi tendinţa să vă risipiţi energia în toate direcţiile şi să nu vă terminaţi treaba.

Vărsător

Faceţi tot posibilul pentru a consolida relaţiile cu membrii familiei. La locul de muncă, apare un element neprevăzut, care vă înlesneşte activitatea profesională. Este important să nu vă opuneţi în mod constant deciziilor luate de superiori. Feriţi-vă de dispute şi căutaţi să vă înţelegeţi cu toată lumea. Pe plan financiar, se anunţă vremuri grele, prin urmare, cea mai bună tactică este economia.

Peşti

La serviciu simţiţi permanent nevoia de activitate, astfel încât orice eveniment sau schimbare vă încântă. Aveţi tenacitatea necesară pentru a vă pune în aplicare planurile. Se poate ca atitudinea unor prieteni să vă dezamăgească; totuşi, înainte de a renunţa definitiv la ei, ar fi normal să-i lăsaţi să vă dea o explicaţie. În dragoste, situaţia este bulversantă, cu suişuri şi coborâşuri.