Horoscop


Berbec

Situaţia financiară se va îmbunătăţi, căci veţi primi o sumă de bani pe care nu aţi luat-o în calcul. În cazul în care vă simţiţi copleşit de activităţile în care v-aţi implicat, cu siguranţă veţi primi sprijinul colegilor. Iniţiativele sentimentale vor fi apreciate de partener. Este posibil să apară şi oportunitatea unei investiţii, însă este important să vă păstraţi mintea limpede şi să analizaţi totul cât mai detaşat.

Taur

Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari, şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu la serviciu, şi totul va fi bine. O investiţie făcută acum ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. În week-end veţi descoperi că ceva ce vă doreaţi demult şi pentru care aţi muncit devine în sfârşit realitate.

Gemeni

Dorinţa şi capacitatea de a vă manifesta în societate vor face ca popularitatea dv. să atingă un maximum în această perioadă. Veţi avea nenumărate ocazii de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le aveţi în vedere. Nu este exclus ca partenerul să aibă o realizare mai deosebită. Timpul vă presează şi nu veţi fi în stare să terminaţi tot ceea ce v-aţi propus.


Rac

Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce vă va permite să vă bucuraţi din plin de această perioadă. Dacă vi se va propune să aveţi unele activităţi fizice, nu refuzaţi, deoarece vă mai debarasaţi de surplusul de energie de care daţi dovadă în ultimul timp. Fiţi sincer cu şefii, căci, dacă nu vă veţi arăta intenţiile, vor începe să bănuiască faptul că le ascundeţi ceva.

Leu

Sunteţi agitat, căci v-aţi implicat într-o mulţime de activităţi şi pare că timpul nu vă mai ajunge. Energia fizică şi capacitatea de autocontrol de care dispuneţi vă vor ajuta să rezolvaţi totul cu rezultate excelente. N-ar strica, totuşi, să fiţi mai indulgent cu cei din jur, care nu ţin pasul cu dv. Persoana iubită se simte oarecum neglijată; rezervaţi-vă mai mult timp pentru ea!

Fecioară

Capacitatea de a vă face ordine în idei şi de a vă pune planurile în aplicare este mai mare decât de obicei şi, folosită corespunzător, v-ar putea aduce multiple avantaje materiale, şi nu numai. Sunteţi interesat de prezent, dar mai ales de viitor. Nu vor lipsi posibilităţile de distracţie, dar ar fi bine ca acestea să nu devină prioritare în această săptămână.

Balanţă

În sfârşit, aveţi parte de puţină relaxare. Veţi fi orientaţi către preocupări casnice, vizite şi plimbări. În ultimul timp, aţi simţit nevoia unor transformări în carieră, şi în viaţă, în general. Acum este momentul să reflectaţi înainte de a lua o decizie. Aveţi şanse mari de câştiga o importantă sumă de bani, dar nu sunt excluse nici tendinţa la risipă, nici unele cheltuieli neprevăzute.

Scorpion

Dacă nu faceţi totul la timp, îndatoririle vă pot copleşi în aşa măsură, încât veţi fi nevoiţi să vă neglijaţi familia pentru a o scoate la capăt. Folosiţi-vă logica pentru a ieşi dintr-un impas fără a avea, mai târziu, complicaţii. Chiar dacă aveţi parte doar de muncă şi iar muncă, ea v-ar putea aduce până la urmă satisfacţiile dorite. Totul va ieşi bine dacă vă organizaţi mai bine acţiunile.

Săgetator

Ştiţi să vă faceţi plăcut şi vă atrageţi simpatii în mediul în care vă învârtiţi. Profesional, aveţi idei strălucite, care pot fi puse în aplicare imediat. Pe plan sentimental se poate să întâlniţi pe cineva special. Această întâlnire vă bulversează existenţa, însă e bine să chibzuiţi bine ce hotărâre veţi lua. Traversaţi o perioadă mai dificilă, în care vă preocupă situaţia financiară. Vă păstraţi, însă, optimismul.

Capricorn

În cadrul unei ieşiri, aţi putea cunoaşte pe cineva deosebit. Nu este exclus să începeţi chiar o relaţie. Dacă simţiţi nevoia să aveţi grijă de persoanele dragi, fiţi atenţi la felul cum abordaţi lucrurile. Asiguraţi-vă că arătaţi respect faţă de calităţile şi aptitudinile acestor persoane. Este o perioadă bună pentru a face bani şi ar fi bine dacă aţi profita de toate oportunităţile.

Vărsător

Vă simţiţi în stare să vă asumaţi riscurile unei iniţiative importante. Lansaţi-vă cu încredere şi nu uitaţi să colaboraţi cu cei care au experienţă în domeniu. Sunteţi obosit şi petreceţi mai mult timp decât de obicei rezolvând probleme cărora altădată le acordaţi puţină atenţie. Profitaţi de tot ce vă oferă viaţa, chiar dacă unele ocazii sunt experienţe egoiste, care îi rănesc pe cei dragi.

Peşti

Se ivesc unele ocazii de a face bani, însă nu toate aceste oportunităţi merită atenţia. Dacă trebuie să investiţi financiar, luaţi-vă toate măsurile de precauţie. În familie apar câteva discuţii din cauza unor dezacorduri lipsite de importanţă. În timpul liber e posibil să participaţi la câteva reuniuni, unde veţi întâlni oameni de calitate. Tendinţa de a cumpăra mult vă poate deregla puţin bugetul.