Horoscop


Berbec

Aveţi tendinţa de a fi cam impulsiv, ceea ce vă poate crea unele neplăceri. Nu veţi reuşi să comunicaţi prea bine cu cei din jur şi de aceea ar fi indicat să nu încercaţi niciun fel de colaborări. Partenerul s-ar putea să aibă unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. Greutăţile cu care v-aţi confruntat până acum, dar mai ales situaţia financiară îşi vor găsi rezolvarea la finalul intervalului.

Taur

Nu este un moment favorabil pentru a face o investiţie de mare amploare sau pentru a cheltui nejustificat. Relaţia cu şefii va fi destul de tensionată şi nu este cazul să încercaţi să-i convingeţi să vă accepte iniţiativele. La serviciu va trebui să munciţi mai mult decât de obicei şi nu veţi putea să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi propus, dar, cu o vorbă bună, partenerul va da dovadă de înţelegere.

Gemeni

La serviciu lucrurile se vor rezolva cu greutate şi nu vă va fi uşor să vă descurcaţi. Dacă veţi avea răbdare, va fi mai uşor pentru toată lumea. Nu vor lipsi, însă, nici momentele de relaxare, aşa că starea psihică se va îmbunătăţi. Situaţia dv. sentimentală este în ansamblu bună. Timpul liber îl veţi petrece în compania persoanei iubite şi veţi avea ocazia să mai uitaţi de nemulţumirile din ultimul timp.

Rac

Deşi interesul pentru relaţia cu persoana iubită este la fel de mare ca până acum, veţi acorda ceva mai puţin timp comunicării cu aceasta. Din fericire, veţi putea miza pe sprijinul şi înţelegerea ei. Ar fi de dorit să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru relaxare. Veţi primi propuneri pentru activităţi sociale, ceea ce v-ar putea da ocazia să cunoaşteţi oameni care să vă sprijine în viitor.

Leu

Nu este cazul să daţi curs impulsivităţii, deoarece aţi putea avea neplăceri, mai ales cu superiorii ierarhici. Partenerul de viaţă ar putea avea unele câştiguri care vor asigura îmbunătăţirea bugetului comun. În plan profesional, se anunţă un program încărcat, dar veţi reuşi să faceţi faţă tuturor cerinţelor, iar eforturile dv. nu vor rămâne neobservate de către colegii de muncă şi de şefi.

Fecioară

Situaţia dv. financiară este destul de complicată. Cheltuielile nu vor fi mari, dar banii pe care trebuie să-i primiţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Investiţiile pe care le veţi face în această perioadă nu-şi vor arăta roadele prea curând. Mintea dv. este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi nu ar fi cazul să le puneţi în practică decât după ce vă veţi sfătui cu partenerul de viaţă.

Balanţă

La locul de muncă aţi dori să realizaţi ceva mai deosebit; vi se vor da o mulţime de sarcini cărora nu vă va fi uşor să le faceţi faţă. Chiar dacă aveţi suficientă energie, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Veţi întâmpina şi unele mici probleme de sănătate. În familie sunt unele neînţelegeri care nu se vor putea rezolva decât dând dovadă de calm şi diplomaţie.

Scorpion

În ciuda agitaţiei, starea dv. generală va fi destul de bună. O problemă cu care vă confruntaţi de mai mult timp şi-ar putea găsi rezolvarea acum. Surplusul de energie aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice. Prudenţa financiară este necesară în această săptămână. Nu încercaţi să rezolvaţi nemulţumirile existente în familie, deoarece riscaţi să provocaţi discuţii aprinse.

Săgetator

Colaborarea cu colegii evoluează excelent, ceea ce vă va permite să realizaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Activităţile în care vă veţi implica vă vor aduce satisfacţii, atât în plan profesional, cât şi în cel financiar. Veţi fi implicat în acţiuni care vă avantajează, căci veţi fi remarcat de o persoană influentă. Nu prea veţi avea timp liber, dar partenerul va da dovadă de înţelegere.

Capricorn

Veţi avea parte de o mulţime de evenimente, care vor face ca săptămâna să treacă repede. Veţi avea mult de furcă pentru a pune la punct unele chestiuni băneşti, dar veţi primi sprijin din partea partenerului. Un succes în plan profesional ar putea aduce o îmbunătăţire a situaţiei financiare. Un membru al familiei ar putea avea o problemă de sănătate, aşa că fiţi pe fază!

Vărsător

Reuşiţi să faceţi o impresie bună oriunde vă veţi duce. Nu e exclus ca unul dintre prietenii apropiaţi să facă unele remarci răutăcioase, ceea ce vă va deranja, dar indicat ar fi să nu ripostaţi. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul dv. Pe plan profesional, sunteţi foarte entuziasmat de propunerile care vi se fac, dar ar fi bine să vă păstraţi realismul şi să nu vă aruncaţi în chestiuni riscante.

Peşti

Încercările de a vă impune punctele de vedere nu vor face decât să tensioneze relaţia dv. cu partenerul. Cel mai bine ar fi să lăsaţi lucrurile să evolueze de la sine şi nu veţi avea de ce să vă plângeţi. Faceţi tot posibilul să evitaţi manifestările impulsive, în caz contrar veţi avea o perioadă obositoare. Un mic câştig suplimentar vă va face însă să încheiaţi săptămâna cu zâmbetul pe buze.