Horoscop


Berbec

Dacă v-aţi făcut planuri să terminaţi o sarcină de serviciu, însă apar evenimente neprevăzute, care vă obligă să amânaţi totul, nu vă consumaţi, în curând veţi ajunge la final. Cu greu reuşiţi să comunicaţi cu cei din familie, din cauza punctelor de vedere diferite. Aveţi încredere în dv. şi orice efort va fi apreciat. Financiar, dacă nu ştiţi exact ce doriţi, aţi putea să rataţi o bună ocazie de a face bani.

Taur

În viaţa sentimentală apar tensiuni; dacă vreţi să schimbaţi lucrurile în bine, va fi nevoie să vă arătaţi mai îngăduitor faţă de partener. La serviciu sunt momente importante pentru cariera dv., care vă aduc avantaje profesionale majore. Cu cât demonstraţi mai convingător că sunteţi o persoană de încredere, cu atât mai mari vor fi avantajele obţinute. Veţi primi nişte bani la care nici nu vă aşteptaţi.

Gemeni

Aveţi o energie care pare nesfârşită, pentru a vă îndeplini sarcinile profesionale. Colegii vă felicită, dar este bine, totuşi, să vă arătaţi modest. Veţi avea parte de multe evenimente, atât plăcute, cât şi mai puţin plăcute. Încercaţi pe cât posibil să nu vă lăsaţi afectat de probleme şi să meditaţi asupra lucrurilor bune din viaţa dv. În tot ce întreprindeţi vă bucuraţi de sprijinul necondiţionat al partenerului.

Rac

Vă folosiţi de spiritul dv. creativ pentru a pune în aplicare planurile la care lucraţi. Este bine să profitaţi de şansele apărute, pentru a vă înfăptui speranţele, pe plan profesional. Momentele de descurajare sunt înlăturate de afecţiunea şi susţinerea familiei, pe care o simţiţi lângă dv. Pentru buna înţelegere în viaţa de cuplu, este indicat să fiţi mai flexibil şi să vă abţineţi de la gesturi impulsive.

Leu

Dacă aţi avut neplăceri în viaţa de cuplu, în acest week-end puteţi face primul pas spre reconciliere. Profitaţi de ocazia oferită, deoarece săptămâna viitoare se poate să fiţi prea ocupat. La serviciu încercaţi să vă exprimaţi clar, pentru a spulbera orice neînţelegere. Angajamentele pe care vi le luaţi trebuie onorate la timp. În cazul în care nu sunteţi foarte sigur, este mai bine să nu promiteţi nimic.

Fecioară

Acţiunile pragmatice vă ajută să faceţi progrese considerabile în viaţa profesională. Feriţi-vă să vă lăsaţi purtat de impulsurile de moment, pentru a evita neplăcerile. Dacă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva, discutaţi cu partenerul de viaţă. Chiar dacă se poate să nu aibă cum să vă ajute concret, puteţi avea încredere în el. Aşteptaţi cu nerăbdare week-end-ul, pentru că aţi avut o săptămână plină.

Balanţă

Vă întâlniţi cu prietenii, de la care aflaţi lucruri interesante şi care vă învaţă ceva folositor. La serviciu sunteţi competitiv şi gata să vă asumaţi noi responsabilităţi. Este bine totuşi să vă cunoaşteţi limitele, pentru a nu face promisiuni exagerate. În relaţia cu partenerul, este posibil să apară câteva divergenţe de opinie. Încercaţi să acceptaţi punctul de vedere al celuilalt şi să ajungeţi la un compromis.

Scorpion

Tenacitatea vă ajută să reuşiţi într-un proiect ambiţios, foarte dificil de dus la bun sfârşit. Aveţi mari şanse să primiţi o recompensă pentru acest succes. Aveţi însă grijă să nu intraţi în conflicte, astfel încât cel mai bine este să evitaţi polemicile. Treceţi printr-o perioadă destul de solicitantă fizic şi emoţional. Viaţa sentimentală vă aduce numai lucruri frumoase în această săptămână.

Săgetator

Aveţi o mulţime de lucruri de făcut la serviciu şi pentru a reuşi va fi nevoie de o bună organizare. Combativitatea şi prudenţa sunt atuuri care vă ajută mult în demersurile pe care le întreprindeţi. Dacă aveţi nevoie de relaxare, faceţi în aşa fel încât să vă rămână ceva timp pentru dv. Vă veţi redobândi rapid tonusul. Veţi cunoaşte o persoană de sex opus şi veţi descoperi că aveţi multe lucruri în comun.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru nativii acestei zodii, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Vă descoperiţi o calitate pe care nu aţi exploatat-o până acum. Dacă trebuie să puneţi pe picioare unele proiecte, aveţi şanse să reuşiţi, mai ales dacă sunteţi sprijinit de persoana iubită. Este important să fiţi deschis la nou, pentru că încăpăţânarea de a rămâne ferm pe poziţie nu vă este de folos acum.

Vărsător

Aveţi posibilitatea să vă faceţi remarcat la serviciu, rezolvând într-un mod strălucit câteva probleme de ordin practic. Exploataţi posibilităţile care vi se oferă şi nu vă lăsaţi influenţat de critici. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă relaxantă şi reuşiţi să păstraţi un echilibru între viaţa profesională şi cea familială. O persoană vă propune o colaborare din care aveţi posibilitatea de câştiga bani frumoşi.

Peşti

Aveţi succes în activitatea pe care o desfăşuraţi sau în mediul în care lucraţi. Vă bucuraţi de admiraţia celor din jur. Ceva însă vă umbreşte aceste momente de glorie: simţiţi că mai importantă decât orice este dragostea partenerului şi vi se pare că de ea nu aveţi parte. Gândiţi-vă că puteţi învăţa astfel mai multe despre felul de a fi al oamenilor. Pe plan financiar, lucrurile încep să se îmbunătăţească.