Horoscop


Berbec

Activităţile extraprofesionale vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi, petrecând clipe excelente în compania partenerului. Din punct de vedere financiar, situaţia nu vă favorizează în această perioadă. Aţi putea însă avea o reuşită datorită implicării în activităţi de colaborare, dar investiţiile pe care le aveţi în plan nu-şi vor arăta eficienţa decât într-un timp mai îndelungat.

Taur

Situaţia dv. financiară se va îmbunătăţi. Este posibil să vi se returneze un împrumut sau să obţineţi un ajutor de la o rudă apropiată. Şi colaborările se vor dovedi avantajoase din acest punct de vedere. Iniţiativele în plan sentimental vor fi apreciate de partener. În anturajul de la serviciu veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere fără a face un efort deosebit.

Gemeni

Activităţile practice vă vor ajuta să vă folosiţi în mod eficient energia, ceea ce vă va aduce un plus de încredere, de siguranţă. De asemenea, veţi avea posibilitatea să finalizaţi o lucrare în domeniul dv. de activitate, dar acest lucru vă va costa un efort suplimentar. Este posibil ca o persoană din cercul dv. de prieteni să aibă o problemă de sănătate.

Rac

Încercarea de a finaliza o lucrare începută de mai mult timp va fi sprijinită de cei din jur. Aţi putea lua decizii sau aţi putea demara, cu reale şanse de succes, o activitate intelectuală. Ceva bani aţi putea câştiga din speculaţii sau participând la jocuri de noroc, însă cu măsură însă. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu partenerul, deoarece aţi putea genera neînţelegeri.

Leu

Aţi putea face unele investiţii, dar analizaţi cu atenţie ofertele înainte de a lua o hotărâre. N-ar fi exclus ca o persoană pe care o cunoaşteţi de mai mult timp să vă facă nişte confidenţe interesante. Relaţia cu prietenii vă va preocupa şi ea în mod special în această perioadă. Fiţi cât se poate de atent, deoarece din cauza unor neglijenţe verbale aţi putea avea neplăceri.

Fecioară

Comunicarea cu cei din jur nu va fi prea bună, şi asta numai din cauza dv. Mare atenţie în cazul în care doriţi să vă puneţi semnătura pe un document oficial. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea de furcă. Un interes major veţi manifesta şi pentru relaţia cu partenerul de viaţă, pe care aţi putea-o consolida în această perioadă.

Balanţă

Mare atenţie, căci aveţi tendinţa de a vă neglija sănătatea, ceea ce v-ar putea crea probleme serioase. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi cu grad mare de risc, fiţi cât se poate de precaut, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată. Problemele cu care v-aţi confruntat până acum în plan profesional vor începe să se rezolve într-o oarecare măsură.

Scorpion

Inteligenţa vie şi spiritul de observaţie vor ieşi din nou în evidenţă, aducându-vă respectul colegilor, dar şi al şefilor. Din punct de vedere financiar, situaţia nu este nemaipomenită, dar ar putea să apară unele rezolvări. Oricum, cheltuielile vor fi mari în această perioadă. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate de anvergură, înarmaţi-vă cu răbdare!

Săgetător

Starea dumneavoastră generală este bună, chiar dacă nu vă simţiţi capabil de fapte măreţe. Energia mentală este la limita superioară, dar ar fi cazul să nu vă suprasolicitaţi, deoarece aţi putea avea probleme pe fond nervos. Dacă veţi amâna chestiunile mai dificil de rezolvat pentru săptămâna viitoare, veţi putea să petreceţi clipe relaxante în compania familiei.
Capricorn

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile profesionale. Relaţia cu colegii nu este una dintre cele mai fericite, dar şefii vă apreciază iniţiativele. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere de colaborare, dar nu este cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Impulsivitatea vă va crea numai probleme în această perioadă.

Vărsător

Aveţi în faţă o perioadă agitată şi nu vă va fi uşor să depăşiţi obstacolele ce se vor ivi în calea dv. Energia fizică este la limita inferioară. Neînţelegerile pe care le-aţi avut până acum cu unii membri ai familiei se vor ameliora considerabil. Dacă pe acasă se fac lucrări de renovare, acestea vor putea fi finalizate. Acordaţi mai multă atenţie modului în care cheltuiţi banii.

Peşti

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că v-ar prinde bine ca timpul liber să îl păstraţi pentru odihnă şi relaxare. Relaţia cu colegii vă nemulţumeşte, dar nu este un moment propice pentru a pune lucrurile la punct. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat.