Caransebeşenii au egalat… voinţa Lupacului


Voinţa Lupac – CS Scorilo-Autocatania II 1-1 (1-0)

În etapa de sâmbătă, 6 noiembrie, a XIII-a din Liga a IV-a la fotbal, cea de a doua reprezentantă a Clubului Sportiv Scorilo-Autocatania Caransebeş s-a deplasat la Lupac, unde a întâlnit echipa locală Voinţa, o formaţie bine poziţionată în clasament, cu un joc bun şi mai ales extrem de bine clădită fizic. Din păcate pentru caransebeşeni, niciuna dintre aceste calităţi ale gazdelor nu a concurat la înscrierea primului gol, ci o decizie eronată a tuşierului Adrian Izvernar, care nu a semnalizat un ofsaid de doi metri, considerând că mingea a venit de la un caransebeşean, astfel că, la o centrare de pe stânga, Vucu – aflat în poziţie afară din joc – a deviat mingea cu capul în plasa porţii apărate de Socaci, deschizând scorul.

După înscrierea golului, oaspeţii au ieşit la joc în căutarea egalării, dar nici gazdele nu au stat cu mâinile în sân, având două ocazii importante de a-şi mări avantajul pe tabela de marcaj, însă juniorul Socaci a apărat excelent, evidenţiindu-se în special la lovitura liberă executată de Rogoveanu de la 18 metri, când a scos mingea din vinclul porţii. În minutul 30, Vireag a avut o pătrundere frumoasă, trecând de Şchiopu şi de Vişatovici, însă a intrat în unghi şi şutul său a fost apărat de Petruţ, pentru ca, în minutul 44, Ivanici să şuteze bine de la 22 de metri, însă portarul gazdelor a fost din nou la post.

După pauză, caransebeşenii au trecut la cârma jocului, mai ales că, după minutul 60, gazdele întâlnirii au căzut fizic, însă dominarea lor la mijlocul terenului nu s-a concretizat prin nicio ocazie clară de gol. Abia în minutul 88, Pădean a făcut o cursă devastatoare pe stânga, a centrat, iar juniorul Covăsală a pus latul, din careu, aducând egalarea. Ultimele minute au aparţinut gazdelor, care s-au năpustit în atac cu ultimele puteri, însă zarurile fuseseră deja aruncate…

Prezenţi la meci, preşedintele clubului, Cosmin Popovici, şi delegatul Petru Rogovan s-a declarat mulţumiţi atât de scor, cât şi de atitudinea tinerilor jucători caransebeşeni.

  • În întâlnirea juniorilor, CS Scorilo-Autocatania II s-a impus cu scorul de 3-1.

Voinţa Lupac: Petruţ, Curea, Vişatovici, Şchiopu, Domondi, Olteanu,

Rogoveanu, Mezin, Măruţă, Nica, Vucu; rezerve: Dobre, Boterez, Dicu, Manea, Teleagă, Bombaş, Ciochelea.

CS Scorilo-Autocatania II: Socaci, Ionescu (Geneţ), Arnăut, Covăsală, Ştefănuţ, Dovlete (Pădean), Ivanici, Dragu, Bona (Lepa), Vireag, Frenţ (Puşchiţă); rezerve: Radu, M. Bălan. Antrenor, Dan Doran.

A arbitrat la centru Dorin Voina, asistat la cele două linii de Dorin Şelep şi Adrian Izvernar.

Observatori: Ilie Călin, Răzvan Dumitru.

  • În etapa viitoare, a XIV-a, programată sâmbătă, 13 noiembrie, Scorilo-

Autocatania II Caransebeş va juca acasă cu Gloria Reşiţa.

Pagină realizată de Sorin ROGOZ