Horoscop


Berbec

Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte punctual în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener. Acesta vă va simţi lipsa dacă vă lasaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.

Taur

E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de partener. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine. Invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau staţi acasă şi uitaţi-vă la un film, şi veţi vedea că veţi petrece clipe minunate.

Gemeni

Creativitatea şi răbdarea pe care le afişaţi vă recomandă pentru a lucra cu persoane mai tinere sau mai puţin experimentate. Veţi juca rol de mentor, iar asta vă dă o încredere deosebită în forţele proprii. Vreţi să vă exprimaţi exact aşa cum simţiţi şi să nu vi se impună restricţii pe niciun plan. Rutina zilnică este înlocuită sau condimentată cu activităţi pe care aproape că le-aţi uitat.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea începeţi să vă faceţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. Cunoştintele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.

Leu

Încă de la începutul perioadei sunteţi plin de enegie şi totul merge ca pe roate. Răbdarea vă va fi pusă totuşi la încercare, însă nu trebuie să disperaţi. Găsiţi soluţii salvatoare la probleme stresante şi câştigaţi aprecieri din partea colegilor. Superiorii vă observă eforturile, lucru care va conta pe viitor în cariera dv.

Fecioară

Trebuie să daţi uitării conflictele din trecut şi să vă bazaţi mai mult pe ceea ce aveţi de făcut în viitor. Nu puneţi la suflet răutăţile mărunte ale celor din jur. Rămâneţi dedicat muncii dv. şi urmăriţi-vă obiectivele. Nimeni nu vă poate spune ce să faceţi şi ce să nu faceţi. Fiţi foarte atent la bani, mai ales că aţi cheltuit cam mult în concediu.

Balanţă

Presiunea şi termenele-limită vă motivează şi vă fac să lucraţi la capacitate maximă. Sunteţi rapid în deciziile pe care le luaţi, lucru observat şi apreciat de către colegi şi superiori. Reuşiţi totuşi să luaţi decizii corecte şi să vă eliberaţi de probleme. Alegeţi să vă relaxaţi vizionând un film sau mergând în vizită la un prieten. În a doua parte a intervalului, dedicaţi mai mult timp partenerului.

Scorpion

Dacă nu v-aţi început săptămâna la capacitate maximă, nu este cazul să disperaţi. Faceţi lucrurile încet şi calculat. Puteţi să amânaţi unele sarcini şi pentru a doua parte a intervalului. Nu-i grabă! Cu siguranţă, nu vă lipseşte simţul umorului în această perioadă. Chiar dacă sunt lucruri care vă neliniştesc, reuşiţi să le depăşiţi cu tact şi… multe glume. Atenţie însă câtă sare puneţi în ele!

Săgetător

Pentru a vă duce la bun sfârşit planurile, trebuie să depăşiţi anumite piedici. Fie întâmpinaţi probleme de comunicare, fie aveţi diferenţe de opinie cu cei din familie sau un coleg de serviciu, totul e să nu intraţi în panică. Rezolvaţi sarcinile pas cu pas şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Acestea fac diferenţa, mai ales când vine vorba de locul de muncă.

Capricorn

Chiar dacă sunteţi puţin indispus, partenerul vă va face numai pe plac, fiind parcă mai atent ca oricând, şi asta vă ajută să aveţi o perioadă excelentă şi la locul de muncă. Sarcinile parcă se rezolvă de la sine, şi astfel veţi creşte în ochii şefilor şi ai colegilor. Axaţi-vă mai mult pe aspectele spirituale ale vieţii, pentru că creativitatea dv. este la cote maxime.

Vărsător

Vă dedicaţi întru totul analizării propunerilor primite pe plan profesional. Vi s-au oferit mai multe şanse de afirmare şi nu ştiţi ce alegere să faceţi. Judecaţi la rece şi priviţi către viitor. Faptul că reuşiţi să terminaţi un proiect important la locul de muncă vă face să fiţi mândru de dv. şi vă va da o mai mare încredere în forţele proprii, ceea ce se va reflecta şi în relaţia sentimentală.

Peşti

Relaxaţi-vă cât mai mult în această perioadă, mai ales în week-end. Aveţi mici probleme de sănătate, aşa că odihniţi-vă, uitaţi-vă la un film bun sau citiţi ceva. Partenerul vă va ,,cocoloşi” şi veţi avea o perioadă de linişte şi afecţiune. Nu uitaţi, însă, că va începe o săptămână grea la serviciu, aşa că pregătiţi-vă uşurel în acest sens. Nu e exclus ca în a doua parte a intervalului să vi se propună o colaborare