Horoscop


Berbec

Nu este un moment favorabil pentru a lua decizii în chestiunile sentimentale, implicarea dv. în relaţia cu partenerul fiind profundă şi tocmai de aceea aţi putea greşi. Cheltuielile vor fi destul de mari în această perioadă şi acest lucru poate genera controverse în familie. Impulsivitatea vă poate face să comiteţi o gafă pe care o veţi îndrepta destul de greu şi mult mai târziu.

Taur

În plan profesional, veţi avea realizări, pentru care însă va trebui să munciţi din greu. Colegii vor fi plăcut surprinşi de rapiditatea cu care vă adaptaţi la noile situaţii apărute, dar ajutorul lor se va lăsa aşteptat. Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă, dar va trebui să fiţi prudent cu investiţiile. Dialogul cu partenerul v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct.

Gemeni

Colaborarea cu cei din jur se va dovedi deosebit de avantajoasă. Aţi putea să vă găsiţi parteneri serioşi pentru planurile pe care le aveţi, dar nu vă aşteptaţi la câştiguri substanţiale şi imediate. Interesul pentru chestiunile sentimentale creşte considerabil în această perioadă. Calităţile vă sunt apreciate, dar n-ar fi exclus ca acest lucru să stârnească gelozia partenerului.

Rac

Starea generală nu este nemaipomenită şi ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. Din punct de vedere mental, funcţionaţi la limita superioară, aşa că deciziile luate în această perioadă se vor dovedi în scurt timp inspirate. Proiectele pe care le aveţi pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, ceea ce nu vă va face plăcere, dar nu veţi avea ce face.

Leu

Familia vă reproşează că nu acordaţi prea multă atenţie chestiunilor gospodăreşti şi n-ar fi rău să acceptaţi sugestiile membrilor acesteia. În ceea ce priveşte schimbările pe plan profesional pe care le aveţi în vedere, ar fi indicat să mai aşteptaţi. Este o perioadă în care trebuie să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru dv. şi să acordaţi mai multă atenţie sănătăţii.

Fecioară

Sunteţi tentat să începeţi cât mai multe lucruri şi riscaţi să nu le puteţi face faţă. Colaborările trebuie privite cu rezervă, căci nu este sigur că lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu aţi muncit degeaba. Problemele din ultimul timp se vor rezolva încetul cu încetul, ceea ce vă face mai optimist.

Balanţă

Prin intermediul colaborărilor şi activităţilor de parteneriat, este posibil să obţineţi unele câştiguri frumoase. Nu e exclus să faceţi un drum pentru a rezolva chestiuni profesionale. În plan sentimental, situaţia evoluează cum nu se poate mai bine. Farmecul personal vă ajută să vă bucuraţi de aprecierea persoanelor de sex opus, însă ar fi indicat să vă consolidaţi relaţia mai veche.

Scorpion

La serviciu veţi avea mult de lucru, iar rezultatele nu se vor lăsa aşteptate. Partenerul de viaţă ar putea avea probleme de sănătate; fiţi alături de el şi sfătuiţi-l să nu le neglijeze. Mintea dv. este plină de idei, dar acestea sunt cam împrăştiate şi ar fi bine să nu vă grăbiţi să le puneţi în practică. Relaţia cu colegii va fi mai tensionată ca de obicei, şi asta numai din cauza irascibilităţii dv.

Săgetator

Pentru orice nimic trebuie să faceţi un efort mare, ceea ce vă oboseşte şi vă irită. Există cineva care încearcă să vă pună piedici, dar nu va reuşi mare lucru. Sunteţi profund nemulţumit şi de faptul că în anturajul dumneavoastră apropiat sunt unele tensiuni şi ar fi bine să fiţi mai rezervat. Dacă să vă spuneţi oful unui prieten, deoarece, veţi fi ceva mai relaxat.

Capricorn

Dacă starea emoţională nu este prea bună, refugiaţi-vă într-o activitate fizică, pentru a vă abate gândul de la necazurile care vă frământă. Concentrat la o muncă fizică sau intelectuală de rutină, nu veţi mai avea timp să vă gândiţi la probleme şi astfel ele vor trece pe un nivel inferior. Discuţiile cu partenerul de viaţă vor contribui şi ele la limpezirea situaţiei.

Vărsător

Aţi stat pe loc o vreme, blocat de condiţii nefavorabile unei evoluţii mai rapide, dar în această perioadă parcă se ridică brusc piedicile din calea dv. şi aveţi din nou drum liber către ţinta propusă. Profitaţi de vântul prielnic şi faceţi paşi mari mai departe, pentru că nu aţi scăpat definitiv de obstacole. În familie se simte un aer de optimism şi prosperitate.

Peşti

Aveţi unele realizări, dar se pare că vă doriţi mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să vizeze o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. În a doua parte a săptămânii veţi avea un câştig care vă va face să priviţi optimist spre viitor. Sunt favorizate legăturile cu prietenii şi orice este legat de creativitate sau educaţie.