Horoscop


Berbec

Sunteţi sigur pe dv. şi independent, aşadar veţi avea rezerve în a-i implica şi pe alţii în proiectele dv. Ar fi bine să vă mai gândiţi, deoarece relaţiile cu colegii ar putea deveni dificile în această săptămână, şi nu numai. Un membru al familiei va avea probleme şi va trebui să îi daţi o mână de ajutor. Pe cât posibil, încercaţi să vă arătaţi mai cooperant în relaţia cu persoana iubită.

Taur

Veţi fi mai optimist în această perioadă, ceea ce va avea efecte benefice asupra celor din anturajul dv. Starea de agitaţie ce vă caracterizează în utlimul timp v-ar putea însă determina să vă implicaţi în discuţii obositoare cu partenerul de viaţă. La serviciu, vă veţi confrunta cu situaţii destul de dificile şi va trebui să depuneţi eforturi mari pentru a face faţă tuturor cerinţelor.

Gemeni

Sunteţi oarecum cam instabil în această perioadă; orice problemă, oricât de mică, vă dă peste cap şi este foarte greu să vă echilibraţi. N-ar fi exclus să fiţi obligat să faceţi la un drum, situaţie ce nu vă va bucura, dar nici nu este cazul să provocaţi o discuţie pe această temă. Un proiect la care ţineţi nu se concretizează, deci va trebui să acceptaţi lucrurile aşa cum sunt şi să aşteptaţi un moment prielnic.

Rac

Greutăţile pe care le întâmpinaţi în ceea ce încercaţi să întreprindeţi vă obosesc psihic. La sfârşitul perioadei veţi dori să faceţi o schimbare de mare amploare, dar e puţin probabil ca în felul acesta să reuşiţi să salvaţi câte ceva. În familie, atmosfera va fi destul de apăsătoare. N-ar fi exclus ca partenerul să se confrunte cu o problemă dificilă, ceea ce vă va crea şi dv. o stare de agitaţie.

Leu

Chestiunile financiare vă vor preocupa în mod deosebit. Eforturile dv. în această direcţie nu se vor bucura de rezultate imediate şi va trebui să daţi dovadă de perseverenţă. În ceea ce priveşte sănătatea, se poate spune că aceasta nu va fi punctul dv. forte. Acasă este posibil să apară unele discuţii care vor tensiona atmosfera, dar, cum traversaţi o perioadă bună, lucrurile se vor rezolva fără probleme.

Fecioară

La serviciu va fi mare agitaţie, căci este posibil să vi se dea noi sarcini şi se vor găsi colegi care să vă pună beţe în roate. Farmecul dv. personal vă va ajuta să vă faceţi noi relaţii, însă nu este cazul să aveţi încredere în orice vorbă sau promisiune făcută la întâmplare. În plan sentimental veţi avea unele nemulţumiri, dar nu este cazul să le discutaţi până nu veţi fi calm.

Balanţă

Şansa va fi de partea dv., în ciuda faptului că va trebui să reveniţi asupra unor lucruri pe care le-aţi făcut superficial. Aveţi destul timp liber în această perioadă, pe care îl puteţi dedica relaxării şi consolidării relaţiei cu partenerul de viaţă. Veţi avea ocazia să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională, care v-ar putea ajuta şi să vă îmbunătăţiţi situaţia materială.

Scorpion

Sunteţi deosebit de energic, dar, dacă nu vă veţi orienta spre o singură activitate, riscaţi să vă împrăştiaţi în prea multe direcţii şi să nu finalizaţi mai nimic. Activităţile intelectuale vă vor permite însă să vă faceţi remarcat. Dacă doriţi să realizaţi ceva la locul de muncă, trebuie să fiţi mai perseverent. Partenerul vă va face o propunere interesantă de petrecere a concediului.

Săgetator

Aveţi în faţă o perioadă dificilă, căci vă veţi confrunta cu tot felul de probleme la serviciu. Este un moment în care trebuie să daţi dovadă de răbdare şi modestie, şi să vă stăpâniţi dorinţa de a ieşi în evidenţă. Persoana iubită este alături de dv. şi asta vă îmbunătăţeşte starea de spirit. Situaţia financiară vă va ridica unele probleme, care, spre sfârşitul intervalului, se vor rezolva.

Capricorn

Nemulţumirile acumulate în ultimul timp, atât în familie, cât şi la serviciu, vă stimulează să faceţi o schimbare în viaţa dv. Ambiţia nu vă dă pace şi sunteţi dispus să faceţi tot posibilul ca lucrurile să urmeze cursul pe care dv. îl consideraţi firesc. Ţineţi cont de faptul că o astfel de atitudine nu vă va aduce nimic bun, reuşita pe care o aşteptaţi depinzând doar de capacitatea dv. de adaptare.

Vărsător

Starea dv. generală va fi excelentă, aşa că nu veţi avea probleme în a duce orice activitate la bun sfârşit. În cazul în care aveţi de susţinut o activitate intelectuală, nu trebuie să aveţi nici un fel de emoţii, căci inteligenţa şi inspiraţia vă vor fi aliaţi. Clipele petrecute în compania partenerului vă vor ajuta să vă relaxaţi şi să depăşiţi cu mai multă uşurinţă agitaţia cotidiană.

Peşti

Va trebui să rămâneţi peste program la serviciu sau problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă vă vor ocupa gândurile şi în timpul liber. În această perioadă sunteţi dornic să vă implicaţi în activităţi noi, iar ocaziile nu vor lipsi. Reuşiţi să fiţi pe fază atât la serviciu, cât şi acasă, ceea ce vă va aduce aprecierea celor din jur. Este o perioadă bună pentru a vă face noi prieteni.