Horoscop



Berbec

Dacă prindeţi pe careva cu ocaua mică, deveniţi exigent şi neiertător, pentru că nu vreţi să aveţi de suferit din cauza minciunilor altora. În această perioadă intuiţi intenţiile necinstite ale unora, astfel încât veţi putea scăpa neatins de eventualele bârfe ieftine. Vă tentează o mică variaţie în sfera relaţiilor sentimentale, dar prudenţa vă face să bateţi în retragere.

Taur

Aveţi motive să vă bucuraţi, lăsând la o parte grijile mărunte care nu merită atenţie. Vă aflaţi într-un anturaj care vă încarcă de energie pozitivă şi vă mobilizează în diverse activităţi relaxante. Totuşi, starea de confort a acestei perioade are şi o latură secundară, în sensul că vă puteţi destinde atât de mult, încât să scăpaţi din vedere unele detalii, lucru care s-ar putea să vă coste mai târziu.

Gemeni

Visaţi frumos, furat de promisiunile solemne ale partenerului, pe care chiar îl credeţi, pentru că vă doriţi ca planurile pe care vi le faceţi împreună să meargă spre o materializare cât mai rapidă. Fiţi un pic mai realist şi nu vă lăsaţi furat de utopii. La serviciu, se întrevede o perioadă tensionată, cu multe probleme de rezolvat, şi toţi ochii sunt îndreptaţi spre dv.

Rac

Sunteţi epuizat fizic şi intellectual, şi nici nu aveţi o motivaţie specială pentru a vă aduna forţele ca să mergeţi mai departe. Faceţi doar act de prezenţă în colectivul de la locul de muncă, dar nu sunteţi convins că eforturile dv. duc totuşi undeva. În plus, sunteţi tras înapoi şi de partener, care nu vă stimulează să luptaţi pentru un scop comun.

Leu

Nu vă puteţi concentra la nimic, prin urmare, căutaţi scuze ca să nu vă implicaţi în vreun proiect de care depind veniturile dv. imediate. Sunteţi neatent şi superficial, iar această atitudine nu se potriveşte deloc, cu sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit la serviciu. E posibil să intraţi în posesia unei informaţii cu adevărat incendiare, pe care însă nu este momentul să o folosiţi deocamdată.

Fecioară

Discuţiile se leagă extrem de greu, din cauza suspiciunilor cu care priviţi pe toată lumea. Orice informaţie care vă este transmisă, chiar şi de persoane de toată încrederea, este analizată cu prea multă exigenţă, pentru că nu vreţi să vă bazaţi pe ceva neverificat. Acasă aţi putea demara unele mici schimbări, pe care oricum vi le doreaţi de mai multă vreme.

Balanţă

Deşi îi aduceţi dovezi clare de afecţiune, partenerul se îndoieşte de ele şi vrea să-i demonstraţi altfel ceea ce simţiţi pentru el. Nu se mulţumeşte doar cu vorbe frumoase şi promisiuni, ci vrea să vă vadă că vă asumaţi şi anumite responsabilităţi. Din punct de vedere financiar, există unele nemulţumiri care nu se pot rezolva atât de repede pe cât v-aţi dori.

Scorpion

Încă nu vă puteţi detaşa de un eveniment din trecut, care a avut efecte profunde asupra psihicului dv. Ori nu puteţi ierta sau uita, ori trăiţi încă din amintirile frumoase de odinioară, crezând că totul a rămas ca atunci. În week-end, în familie se va petrece un eveniment care vă va trezi interesul, dar în scurt timp se va dovedi că nu este ceva important pentru dv.

Săgetator

Primiţi un sfat care se va dovedi salvator, la momentul cel mai potrivit pentru a lua o decizie sau pentru a aduce la normal o stare de lucruri un pic dezechilibrată. Aţi găsit persoana potrivită care poate interveni în treburile dv. şi, de acum încolo, o veţi trata cu mai multă atenţie. Banii nu vă lipsesc în această perioadă, aşa încât puteţi să vă satisfaceţi orice moft.

Capricorn

La serviciu vă aşteaptă o perioadă destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţiile cu colegii, mai ales din cauza invidiei că şefii vă apreciază munca. Chiar dacă nu vă simţiţi în forma dv. cea mai bună, păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru mişcare. Nu vorbiţi oricui despre proiectele dv., pentru că nu toţi cei care vă înconjoară sunt demni de încredere.

Vărsător

Aţi aşteptat mult un răspuns care tot întârzia să apară, încât aproape că aţi renunţat la orice speranţă că se mai poate întâmpla ceva bun. Răbdarea dv. va fi răsplătită, pentru că în final primiţi vestea mult-dorită, aşa că totul revine la normal. La serviciu veţi avea o mică realizare, fiind posibil să faceţi o bună impresie şefului, care vă va oferi sprijinul de care aveţi nevoie în carieră.

Peşti

Unele activităţi gospodăreşti pe care le-aţi tot amânat vor deveni urgente şi veţi fi obligat să vă reorganizaţi programul pentru timpul liber. Chestiunile cu care vă veţi confrunta acasă nu vă vor permite să daţi randament la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atât cât veţi avea nevoie, dacă le solicitaţi ajutorul. Din punct de vedere financiar, însă, totul este în regulă.