HoroscopBerbec
La începutul săptămânii s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un coleg, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu cei din familie. Discutaţi calm, pentru a ajunge la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur pentru a vă atinge anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.
Taur
Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile, dacă nu vreţi să daţi greş. Nu vă puneţi mari speranţe într-o colaborare, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul faţă de colegi.
Gemeni
Vă bucuraţi de o perioadă bună, atât pe plan sentimental, cât şi pe cel social. În schimb, ar fi bine să fiţi prudent la serviciu şi în colaborări, pentru că nu sunteţi în cea mai bună stare pentru a lua decizii importante. Este posibil să aveţi mici probleme cu banii, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi, fiindcă veţi găsi o cale prin care să vă echilibraţi bugetul.
Rac
Se anunţă o săptămână cu mari satisfacţii în societate şi pe plan financiar, iar uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu cei din anturaj. Colaborările se pare că merg din plin, iar relaţiile cu colegii sunt bune. Posibil să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă, care să vă facă o propunere tentantă. Din punct de vedere sentimental, sunteţi nemulţumit, dar situaţia se va îmbunătăţi.
Leu
Partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri, iar rezolvarea va întârzia să apară. Chiar şi aşa, încercaţi să fiţi alături de el şi să-l sprijiniţi pe cât posibil. La serviciu, atmosfera va fi destul de stresantă, pentru că vor fi multe de făcut. Este posibil să aveţi parte de unele câştiguri, care însă nu vă vor rămâne prea mult timp în buzunare. Relaţiile cu colegii sunt excelente. Fiţi prudent în tot ce faceţi!
Fecioară
Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face o serie de propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce vă veţi apropia de sfârşitul intervalului. Mersul prin magazine cu partenerul vă va ajuta să vă relaxaţi, dar vă poate obliga şi la cheltuieli suplimentare.
Balanţă
Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Unele activităţi pe care le-aţi considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru totul aşa, şi va trebui să reveniţi asupra lor. Puteţi spera la o îmbunătăţire a situaţiei financiare, în special în a doua parte a intervalului.
Scorpion
În familie va fi multă agitaţie datorită unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece sunt mari şanse să aveţi succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest lucru, pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Va trebui să fiţi mai atent la serviciu, deoarece un şef vă urmăreşte toate mişcările.
Săgetător
Ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive, deoarece relaţia cu cei din jur, dar mai ales cu cei apropiaţi, s-ar putea deteriora. În continuare vă preocupă legătura cu persoana iubită. Aţi dori să o îmbunătăţiţi, dar pentru asta ar trebui să faceţi unele compromisuri. Puteţi încerca, şi veţi vedea că nu este chiar aşa de greu. Situaţia financiară este într-un echilibru fragil, fără prea mari şanse de redresare.
Capricorn
În plan profesional veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile rudelor apropiate se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină, care vă vor cam plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. S-ar putea să aveţi o mică problemă sentimentală, care însă se va rezolva repede.
Vărsător
În familie, vor fi câteva evenimente care vă vor acapara toate gândurile şi energiile. Dacă doriţi să faceţi o schimbare în cămin, veţi primi sprijinul prietenilor, dar familia se va dovedi ceva mai conservatoare. Ar fi bine să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci în scurt timp vi se va da mână liberă. Nu luaţi decizii pripite în plan financiar.
Peşti
Relaţia cu partenerul nu evoluează chiar aşa cum vă doriţi. Dacă aţi fi mai înţelegător, ar fi mai bine pentru toată lumea. Orice controversă poate genera o adevărată furtună în viaţa dv. sentimentală. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs manifestărilor de gelozie, care nu ar face altceva decât să vă accentueze starea de nelinişte. Relaţia cu colaboratorii s-ar putea deteriora pentru scurt timp.