Horoscop


Berbec

În viaţa dv. sentimentală pot să apară unele schimbări minore, dar care vă vor stimula dorinţa de independenţă şi de aventură. În cazul unei escapade sentimentale, gândiţi-vă cu atenţie şi la consecinţe. Nu acţionaţi aşa cum vă dictează impulsul de moment şi încercaţi să priviţi lucrurile în perspectivă. Relaţia cu superiorii ierarhici nu va evolua cum vă doriţi.

Taur

Deşi nu veţi fi în forma dv. cea mai bună, în plan profesional veţi avea nişte reuşite. N-ar fi exclus ca aceste succese să vă aducă o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Surplusul de bani va fi lichidat destul de repede, pentru că vă place traiul bun. În ceea ce priveşte investiţiile, fiţi cât se poate de prudent şi nu acceptaţi o ofertă decât dacă o studiaţi mai întâi cu atenţie.

Gemeni

Pentru dv. începe o perioadă dificilă, aşa că, în tot ce faceţi, ar trebui să fiţi prudent şi să vă gândiţi şi la viitor. Perseverenţa şi autocontrolul vor fi absolut necesare în această perioadă, dacă doriţi să realizaţi ceea ce v-aţi propus. Acasă, este posibil să apară necesitatea unor lucrări de mai mare anvergură, care necesită cheltuieli suplimentare. Relaţia cu rudele va fi puţin tensionată.

Rac

Chestiunile financiare vă vor da bătăi de cap la începutul intervalului, şi nu numai. În cazul în care sunteţi implicat într-o colaborare, nu este exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. De asemenea, aţi putea afla despre o schimbare pe care intenţionează să o facă persoana iubită. Şansa unei realizări socio-profesionale este ceva mai mică în această săptămână.

Leu

Veţi fi destul de tensionat, ceea ce va influenţa negativ relaţiile cu cei din jur. Veţi găsi binevoitori care să vă susţină, dar cel mai bine ar fi să nu luaţi decizii în chestiunile importante şi să vă manifestaţi cu prudenţă. În prima jumătate a intervalului, este posibil să aveţi o mică pierdere financiară. Cel mai indicat ar fi ca în chestiunile legate de bani să nu luaţi decizii de unul singur.

Fecioară

O mulţime de evenimente vă vor perturba, ceea ce vă va crea o stare de iritare, de nemulţumire, de insecuritate, precum şi dorinţa de a face unele schimbări majore. Pe cât posibil, nu vă grăbiţi să luaţi decizii, căci n-ar fi exclus să le regretaţi. Pe tot parcursul intervalului, prudenţa trebuie pusă pe primul plan, deoarece vă pândesc pericole de tot felul.

Balanţă

Începutul intervalului va fi marcat de o stare de nemulţumire şi nelinişte. Aveţi tendinţa de a face unele schimbări pentru a duce lucrurile pe un făgaş mai bun. Cel mai indicat ar fi să vă dedicaţi timpul unor ieşiri sau vizite, chiar dacă acestea vă vor înghiţi bani. Ele vă vor permite să vă relaxaţi, iar nemulţumirile dv. se vor atenua lent. La serviciu veţi avea unele realizări.

Scorpion

E din ce în ce mai greu să gestionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Impulsivitatea vă poate determina să aveţi reacţii care nu vor face altceva decât să accentueze neînţelegerile. Realizările în plan material se întrevăd pe tot parcursul perioadei, mai ales în ultimele zile. Nu veţi reuşi, însă, să puneţi nimic deoparte, deoarece va trebui să faceţi faţă la tot felul de plăţi.

Săgetator

Perioada favorabilă pe care o traversaţi se apropie de sfârşit, aşa că urgentaţi rezolvarea unora dintre problemele cu care vă confruntaţi. Mai ales în a doua jumătate a intervalului vă va fi foarte greu să faceţi faţă cheltuielilor. Tot atunci, în anturajul dv. apropiat vor apărea o serie de tensiuni pe care aţi putea să le atenuaţi. Fiţi cât se poate de atent dacă semnaţi documente oficiale.

Capricorn

La serviciu veţi avea mult de lucru, iar rezultatele nu vor fi la nivelul efortului depus. Spre sfârşitul intervalului, aţi putea finaliza o activitate începută de mai mult timp, ceea ce va atrage aprecierea şefilor. În week-end creşte interesul pentru activităţi sociale. Veţi avea ocazia să faceţi o bună impresie unor persoane suspuse, care v-ar putea fi de folos în viitor.

Vărsător

Săptămâna va debuta cu o serie de cheltuieli, lucru ce nu va fi de natură să vă îmbunătăţească starea de spirit. Norocul dv. este că, având un psihic puternic, nu vă veţi face griji pentru chestiuni nesemnificative. O izbucnire neaşteptată ar putea avea efecte negative asupra relaţiei dv. cu cei din anturajul apropiat. În plan socio-profesional, seria succeselor continuă.

Peşti

Şansa nu vă va ocoli, dar nu veţi rezolva decât chestiuni minore în această perioadă. Sănătatea v-ar putea crea probleme, dar cum capacitatea dv. de regenerare fizică şi psihică este mare, vă veţi descurca cât se poate de bine. Dacă un membru al familiei intenţionează să se implice într-o activitate cu care nu sunteţi de accord, nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere.