HoroscopBerbec
Sunteţi nevoit să luaţi o decizie dificilă: vi se propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viaţă nu este de acord să munciţi în plus. Gândiţi-vă bine înainte să vă hotărâţi, pentru că, dacă nu veţi cântări foarte bine lucrurile, s-ar putea să greşiţi pe ambele planuri. Cheltuielile comune vor necesita discuţii prelungite, dar nu vor avea efecte negative asupra echilibrului relaţiei.
Taur
Reuşiţi să terminaţi cu bine o activitate importantă, la care lucraţi de mult timp şi care vă va aduce mari satisfacţii, dar s-ar putea să găsiţi cu greu soluţii la problemele familiei. Simţiţi uneori că membrii acesteia vă cer prea mult, şi ar trebui să le spuneţi acest lucru. Nu este momentul să cumpăraţi lucruri scumpe pentru cămin, deoarece este foarte posibil să nu faceţi cele mai bune achiziţii.
Gemeni
La serviciu veţi avea parte de o săptămână liniştită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute în agendă. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Staţi de vorbă cu partenerul, dacă se dovedeşte că trece prin momente mai delicate. Dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.
Rac
Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm şi gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contur în aceste zile.
Leu
Este foarte posibil să aveţi probleme legate de un drum – fie nu veţi reuşi să plecaţi, fie nu veţi rezolva ceea ce v-aţi propus. Planurile secrete ar putea începe să prindă contur, cu condiţia să nu vă grăbiţi nici măcar un pic. În cazul în care până acum v-aţi confruntat cu unele probleme de sănătate, este foarte posibil ca acestea să se amelioreze sau chiar să-şi găsească o rezolvare în cel mai scurt timp.
Fecioară
Dacă aveţi de primit aprobări, semnături, în această săptămână veţi avea noroc. N-ar fi exclus să faceţi o achiziţie mai costisitoare. Relaţia cu familia vă dă un sentiment de siguranţă, ceea ce vă încurajează să vă implicaţi în activităţi deosebite. În ceea ce priveşte cheltuielile, ar trebui să fiţi mai precaut. La serviciu, este recomandabil să amânaţi măcar cu câteva zile luarea deciziilor importante.
Balanţă
În cazul în care doriţi să vă îmbunătăţiţi confortul în apartament, conjunctura astrală vă favorizează. În relaţia cu superiorii ierarhici vor fi discuţii aprinse şi ar fi de dorit să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să evitaţi discuţiile în contradictoriu şi, mai ales, să fiţi ceva mai conciliant. Veţi primi nişte informaţii care vă vor ridica multe semne de întrebare.
Scorpion
Este posibil să aveţi parte de un câştig ce vă va permite să vă echilibraţi pentru un timp situaţia financiară. În cazul în care doriţi să vă cumpăraţi un obiect mai scump, ocaziile nu se vor lăsa aşteptate. Energia mentală atinge cote maxime în această perioadă, astfel încât aţi putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale sau aţi putea lua decizii inspirate în unele probleme delicate.
Săgetător
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor ridica niciun fel de probleme. Veţi face faţă cu brio cheltuielilor ivite.
Capricorn
Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci abilităţile de care daţi dovadă vă vor ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, şi totul va fi bine.
Vărsător
În această săptămână se pare că va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva chestiunile legate de serviciu. Chiar dacă nu vă place ceva, nu trebuie să vă exprimaţi nemulţumirea, căci până la urmă situaţia vă va avantaja. Popularitatea dv. în rândul prietenilor va creşte considerabil. N-ar fi rău să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. Comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine.
Peşti
Tot ce faceţi la serviciu se finalizează cu greutate în această perioadă. Munciţi mult şi aţi dori ca aprecierile să nu se lase aşteptate. Puteţi spera la un ajutor din partea superiorilor ierarhici. Evitaţi să daţi curs pornirilor impulsive, altfel aţi putea avea probleme de tot felul. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă, aşa că mai bine amânaţi luarea unei decizii.