HoroscopBerbec
Vă frământă unele probleme pe care nu aţi reuşit să le finalizaţi. Tot ce veţi întreprinde în această perioadă se va rezolva cu o oarecare întârziere. Unele posibile propuneri de colaborare se vor dovedi în scurt timp deosebit de avantajoase. Chestiunile profesionale vă vor stresa mai mult ca de obicei. Va trebui să discutaţi cu partenerul de viaţă despre modul în care să utilizaţi bugetul.
Taur
În această perioadă, aţi putea primi o sumă de bani sau o propunere de colaborare avantajoasă de la nişte prieteni. O lucrare începută de mai mult timp la serviciu va fi finalizată, dar nu este cazul să vă aşteptaţi la aprecieri din partea conducerii. Relaţia cu partenerul de viaţă vă va ridica probleme şi n-ar strica să daţi dovadă de mai multă toleranţă pentru a le rezolva.
Gemeni
Este posibil să obţineţi un câştig bănesc dintr-o activitate de colaborare sau parteneriat. Un proiect mai vechi ar putea prinde contururi reale. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi dorinţa de a domina, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Surplusul de energie aţi putea să-l îndreptaţi spre activităţi practice.
Rac
Entuziasmul afectiv este la limita superioară, aşa că petrecerea timpului liber în compania partenerului de viaţă vă va face mare plăcere. Din păcate, programul nu va fi cel pe care vi-l doriţi. Relaţia cu colegii va fi cam agitată şi veţi avea parte de obstacole oarecum neaşteptate. Traversaţi o perioadă în care aveţi toate şansele să vă consolidaţi stabilitatea financiară pe termen lung.
Leu
S-ar putea să aveţi unele probleme financiare, care să nu vă permită să vă petreceţi timpul liber aşa cum v-aţi dori. Oricum, fiţi atent pe ce cheltuiţi banii. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mai mare decât de obicei în această perioadă. Popularitatea în cercul de prieteni va creşte semnificativ şi veţi reuşi să fiţi în centrul atenţiei. Profesional, se anunţă o reuşită.
Fecioară
Sunteţi vioi şi plin de iniţiative, dar nu aveţi suficientă răbdare pentru ceea ce v-aţi pus în plan. Încercaţi să nu vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece n-ar fi exclus să aveţi o surpriză mai puţin plăcută. Cel mai bine ar fi să vă orientaţi spre cât mai multe activităţi practice. Şi chestiunile domestice vă vor consuma de această dată ceva mai mult timp decât în mod obişnuit.
Balanţă
În plan profesional, veţi avea unele mici realizări, care vă vor demonstra că nu aţi muncit degeaba în ultimul timp. Sfaturile prietenilor se vor dovedi inspirate şi ar fi bine să ţineţi cont de ele. În această perioadă veţi avea de făcut faţă şi unor activităţi de rutină care vă vor plictisi, dar nu aveţi nicio şansă să le ocoliţi. Sunteţi îndrăzneţ şi nu vă lipseşte spiritul de iniţiativă.
Scorpion
Situaţia financiară va înregistra o îmbunătăţire, ceea ce vă va face mai optimist. Căminul va reprezenta un domeniu spre care se vor îndrepta în mod special interesul şi energia dv. Momentele petrecute în compania celor apropiaţi vă vor remonta. Este posibil ca o rudă să vă anunţe o realizare. Aveţi ocazia să fiţi mai mult timp în mijlocul familiei, în special în prima parte a intervalului.
Săgetător
Veţi avea de făcut faţă unei întâlniri cu oameni importanţi. Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă şi vor face o impresie foarte bună colegilor de serviciu. Se pare că veţi putea să-i convingeţi de valabilitatea părerilor dv., pe care le vor susţine necondiţionat. Acasă se vor petrece evenimente oarecum neaşteptate, dar care nu vă vor ridica niciun fel de probleme. Veţi face faţă cu brio cheltuielilor ivite.
Capricorn
Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu aveţi prea multă energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci abilităţile de care daţi dovadă vă vor ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că cineva îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Dacă plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar, şi totul va fi bine.
Vărsător
Dacă plecaţi la drum, puteţi să fiţi optimist, căci totul se va derula conform planului iniţial. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă, dacă îl neglijaţi. Ar fi bine să daţi dovadă de mai multă diplomaţie. Ascultaţi şi părerile celor din jur. S-ar putea să vă certaţi cu colegii dacă plecaţi urechea la tot felul de bârfe.
Peşti
Este posibil să aveţi probleme la serviciu, dacă nu respectaţi indicaţiile şefilor. În acest interval, amânaţi tranzacţiile financiare şi luarea deciziilor importante. Ar fi bine să comunicaţi mai mult cu persoana iubită. Schimbările de la locul de muncă vă nemulţumesc. Încercaţi să vă stăpâniţi nervozitatea, pentru că riscaţi să complicaţi şi mai mult situaţia, şi aşa delicată.