HoroscopBerbec
Săptămâna se anunţă încărcată, căci veţi avea mult de lucru, iar rezolvările pe care le veţi găsi nu se vor dovedi tocmai inspirate. Colaborările v-ar putea ridica şi ele ceva probleme şi, dacă nu veţi acţiona cu diplomaţie, puteţi avea parte de ceva încurcături. De asemenea, este foarte posibil să finalizaţi o activitate pe care aţi început-o în urmă cu ceva timp.
Taur
Din punct de vedere mental, sunteţi deosebit de eficient. Reuşiţi să vă concentraţi cu uşurinţă şi nu veţi întâmpina niciun obstacol dacă veţi dori să vă puneţi ideile în practică. Dacă aveţi probleme legate de viaţa sentimentală, în această perioadă ele s-ar putea acutiza. Prudenţa se cere a fi pusă pe primul plan, altfel aţi putea avea parte de unele neplăceri la locul de muncă.
Gemeni
Aveţi succes în activităţile desfăşurate pentru cămin. Reuşiţi să faceţi schimbări atât în casă, cât şi în viaţa profesională. Ar fi bine să ţineţi seama şi de părerile unui prieten. Aveţi grijă să nu începeţi prea multe treburi deodată, pentru că s-ar putea să nu le puteţi duce pe toate la bun sfârşit. Ar fi indicat să acordaţi mai multă atenţie familiei, şi nu doar carierei.
Rac
Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi nişte decizii măcar rezonabile. Evitaţi tensiunile de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Relaţia cu partenerul decurge foarte bine.
Leu
Sunteţi mai agitat decât de obicei şi nu prea aveţi stare pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în controverse inutile. Negocierea salariului sau a altor sume ar putea fi făcută cu succes. Este posibil să aveţi şansa unui câştig. Şi în familie se mizează mult pe ajutorul dv., aşa că veţi face eforturi serioase pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.
Fecioară
Nemulţumirile dv. sunt reale, dar uşor exagerate. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţa sentimentală, deoarece este puţin probabil să fiţi satisfăcut. Este nevoie de mai multă răbdare pentru a obţine ceea ce vă doriţi. Activităţile sociale vor fi prioritare în această perioadă. Mintea vă este plină de idei, dar n-ar strica să vă sfătuiţi cu cei din jur înainte de a le pune în practică.
Balanţă
S-ar putea să aveţi probleme la locul de muncă, din cauza zvonurilor lansate de un coleg. Lucrurile se vor rezolva repede, dacă veţi ști cum să reacţionaţi. În a doua jumătate a intervalului se întrezăresc unele discuţii pe teme financiare cu membrii familiei, dar până la urmă veţi reuşi să ajungeţi la un acord. În week-end vă regăsiţi liniştea alături de partenerul de viaţă, şi este momentul să îi arătaţi cât de mult contează în viaţa dv.
Scorpion
Intuiţia vă ajută să aflaţi de ce şi-a schimbat un prieten atitudinea faţă de dv. Trebuie să fiţi pregătit să ieşiţi din anumite situaţii neplăcute, care pot apărea în orice moment. Temperaţi-vă nervozitatea, pentru că nu rezolvaţi nimic certându-vă cu toată lumea. Chestiunile gospodăreşti nu vă vor da posibilitatea să vă petreceţi suficient timp cu partenerul de viaţă.
Săgetător
Aţi putea avea o realizare mai deosebită în plan sentimental; fiţi atent, căci beneficiaţi de o şansă care nu se ştie când va mai apărea. E posibil să primiţi nişte bani, cărora le veţi găsi repede o utilizare. De activităţile gospodăreşti nu prea aveţi şanse să scăpaţi, oricât de mult v-aţi dori-o. Eficienţa de care daţi dovadă vă permite să finalizaţi cu rapiditate orice iniţiativă.
Capricorn
Cineva din familie vă va solicita sfatul într-o problemă importantă. Timpul liber ar putea fi alocat chestiunilor domestice, la care aţi rămas în urmă în ultima perioadă. Sunteţi încordat într-o oarecare măsură, dar, după ce veţi pune la punct planurile de viitor, vă veţi simţi mult mai bine. Ar fi indicat să nu căutaţi nod în papură celor din jur, care fac tot posibilul să vă ajute.
Vărsător
În anturajul dv. apropiat se va dezbate un proiect care v-ar putea interesa mai mult decât vă imaginaţi. Aveţi în plan diverse activităţi recreative, care vă vor da posibilitatea să vă relaxaţi după agitaţia zilelor trecute. La serviciu, nu grăbiţi mersul evenimentelor, dacă doriţi ca succesul să fie stabil. Elaboraţi planuri excelente, ce abia aşteaptă să fie puse în practică.
Peşti
E posibil să vi se facă o propunere de colaborare pe care sunteţi tentat să o acceptaţi, în ciuda faptului că nu va fi un proiect lesne de pus în practică, însă până la urmă se va găsi o soluţie care să mulţumească pe toată lumea. Din punct de vedere sentimental, lucrurile decurg normal. Sunt şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară, deoarece la orizont se întrevede o oportunitate profitabilă.