HoroscopBerbec
Aveţi o capacitate de comunicare foarte bună şi rezolvaţi mai uşor toate problemele. Aveţi succes în societate şi în activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor, pentru că aveţi idei excelente, pe care vi le apreciază atât partenerul de viaţă, cât şi colegii. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unei persoane cu mai multă experienţă. Aveţi o realizare și în plan profesional.
Taur
Puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai multă vreme. S-ar putea ca la începutul intervalului să vi se propună o colaborare. Este momentul să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Profitaţi de această conjunctură favorabilă şi petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să vă facă o propunere tentantă.
Gemeni
O rudă apropiată vă va aduce la cunoştinţă o informaţie care vă va da încredere în viitor. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor înregistra unele modificări, care însă vă vor bucura. Dacă aveţi o suferinţă cronică, s-ar putea ca aceasta să revină în atenţia dv. Nu trebuie să vă temeţi de lipsa banilor, căci veştile vor fi încurajatoare. Relaţiile cu familia sunt excelente.
Rac
În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa vă va favoriza. Prietenii vă vor fi alături, ceea ce vă va face mare plăcere. Pentru a finaliza o activitate începută de mai mult timp, aveţi nevoie de sprijinul colegilor. Ar fi bine să vă dozaţi cu grijă eforturile, pentru a fi în formă toată săptămâna. În tot ceea ce întreprindeți, ţineți cont şi de părerile partenerului.
Leu
Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu vă implicaţi în activităţi dificile. Încercaţi să vă faceţi un program echilibrat, pentru că surmenajul poate dăuna sănătăţii. În relaţia de cuplu, lucrurile evoluează constant, fără probleme. În cazul în care doriţi să faceţi o schimbare, s-ar putea să aveţi o surpriză. La serviciu aţi putea avea o divergenţă cu un coleg, din cauza unor bârfe.
Fecioară
Veţi avea de semnat multe acte, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le veţi face vor da până la urmă rezultate. De bani nu veţi duce lipsă, deşi veţi avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care daţi dovadă vă vor ajuta să obţineţi rezultate bune în activităţile în care sunteţi implicat. Partenerul vă sprijină în tot ceea ce faceţi.
Balanţă
Şansele de a avea realizări la locul de muncă sunt mari, dar sunt condiţionate de conştiinciozitate. În cazul în care aveţi de luat decizii importante, ar fi bine să vă sfătuiţi cu cineva de încredere. Este posibil să primiţi o ofertă pentru o colaborare şi ar fi bine să o analizaţi pe toate feţele înainte de a da un răspuns. Nu vă aşteptaţi ca rezultatele eforturilor dv. să se vadă imediat.
Scorpion
Relaţia cu cei din familie va fi cam tensionată şi ar fi de dorit să nu daţi curs pornirilor impulsive. În schimb, cea cu prietenii evoluează excelent, aceştia fiind de partea dv. în tot ce faceţi. Nu vor lipsi ocaziile de a participa la diverse activităţi sociale care vă vor da posibilitatea de a vă relaxa, dar şi de a găsi susţinători pentru proiectele în care sunteţi implicat în această perioadă.
Săgetător
Starea sănătăţii dv. nu este nemaipomenită, şi ar fi bine să faceţi ceva pentru a stabili echilibrul de care aveţi atâta nevoie. Ar fi de dorit să vă manifestaţi cu mai multă prudenţă, căci cineva încearcă să ţeasă intrigi în jurul dv. Veţi primi o propunere de colaborare care vă va tenta. Ar fi bine să nu exageraţi cu lucrul, faceţi numai strictul necesar, deoarece nu trebuie să vă mai dovediţi competenţa la locul de muncă.
Capricorn
În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care irită pe toată lumea, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă va încânta, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi şansa pare de partea dv., evitaţi să vă asumaţi riscuri de orice fel, mai ales financiare.
Vărsător
Sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă domoliţi agresivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare, iar dv., care i-aţi fost mereu alături, aveţi un merit important. Chiar dacă aveţi probleme de rezolvat, nu vă neglijaţi sănătatea.
Peşti
Energia va fi la limita superioară, dar veţi întâmpina unele dificultăţi în a v-o canaliza spre un scop concret. Starea de iritare ce vă caracterizează în ultimul timp v-ar putea face să vă certaţi cu cineva. Alături de partenerul de viaţă veţi pune la punct proiecte de interes comun şi vă veţi simţi mai aproape sufleteşte de acesta. Pe cât posibil, nu vă lăsaţi influenţat de comentariile unor persoane din anturaj.