HoroscopBerbec
Aveţi nevoie de ceva bani, dar şansa nu vă va ajuta într-o prea mare măsură. Ar fi bine să fiţi mai chibzuit cu cheltuielile şi, mai ales, să nu vă implicaţi în activităţi financiare riscante, fiindcă sunt şanse să rămâneţi lefter. Profitaţi de orice oră liberă pentru a face puţină mişcare, şi în felul acesta starea psihică se va îmbunătăţi. În gospodărie vor fi multe de făcut şi totul trebuie tratat cu mare atenţie.
Taur
Starea generală se îmbunătăţeşte constant şi, chiar dacă nu debordaţi de energie, reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Încercaţi să finalizaţi cât mai multe treburi, căci tenacitatea vă va ajuta să faceţi totul într-un timp record. Nu uitaţi că partenerul îşi pune mari speranţe în sprijinul dv. Când plecaţi la cumpărături, gândiţi-vă de două ori înainte de a scoate banii din buzunar.
Gemeni
Nici nu aţi terminat bine o lucrare importantă şi deja vă gândiţi să începeţi alta, spre nemulţumirea unor membri ai familiei. Ar fi mai bine să nu exageraţi cu munca. Acordaţi-le mai multă atenţie celor apropiaţi! Aţi putea rezolva una dintre problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. În plan financiar, totul decurge normal.
Rac
S-ar putea să rataţi un obiectiv important şi să deveniţi irascibil. Nu vă descărcaţi nervii pe familie, ci încercaţi să căutaţi cauzele eşecului. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Nu reuşiţi să vă încadraţi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Vă cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să vă creeze neplăceri în relaţiile cu prietenii.
Leu
Veţi avea mult de lucru, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre sfârşitul intervalului veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi. Partenerul de viaţă are unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. necondiţionat.
Fecioară
Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din colectiv.
Balanţă
Inspiraţia de care daţi dovadă în această perioadă vă va ajuta să rezolvaţi unele probleme apărute în ultimul timp. Veţi avea unele discuţii cu prietenii şi ar fi bine să ascultaţi sfaturile lor. Unele activităţi pe care le-aţi considerat finalizate se vor dovedi a nu fi întru totul aşa, şi va trebui să reveniţi asupra lor. Puteţi spera la o îmbunătăţire a situaţiei financiare, în special în a doua parte a intervalului.
Scorpion
În familie va fi multă agitaţie din cauza unor probleme apărute pe neaşteptate. Nu vă feriţi să vă expuneţi ideile, deoarece sunt mari şanse să aveţi succes. Se vor înregistra o serie de cheltuieli în compania prietenilor, dar, din fericire, nu are de ce să vă sperie acest lucru, pentru că veţi avea şi ceva câştiguri. Va trebui să fiţi mai atent la serviciu, deoarece un şef vă urmăreşte toate mişcările.

Săgetător
Veţi putea încheia cu succes unele activităţi începute de mai mult timp, cu condiţia să nu vă asumaţi riscuri inutile. Acasă este posibil să se petreacă un eveniment care vă va obliga să daţi dovadă de multă diplomaţie. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi bulversată de tot felul de întâmplări neprevăzute. Încercaţi să le discutaţi în linişte cu acesta şi, mai ales, evitaţi să-i faceţi reproşuri.
Capricorn
Se profilează posibilitatea de a face ceva schimbări la locul de muncă, dar ar fi bine să nu vă pripiţi. Totuşi, având în vedere că vă aflaţi într-o perioadă bună din punct de vedere intelectual, deciziile luate în aceste zile se vor dovedi în scurt timp inspirate. Persoana iubită ar dori mai multă atenţie din partea dv., aşa că încercaţi să vă găsiţi mai mult timp şi pentru ea.
Vărsător
Aveţi tendinţa de a vă implica în activităţi dintre cele mai diverse şi, cum energia fizică nu este la un nivel nemaipomenit, ar fi bine să o luaţi mai încetişor. Eficienţa în chestiunile profesionale nu poate fi contestată, dar, dacă aţi mai pleca din când în când urechea şi la ce spun colegii, nu aţi avea decât de câştigat. Este foarte posibil să primiţi unele veşti care să vă bucure, de la un prieten vechi.
Peşti
Dorinţa de a vă implica în activităţi mai deosebite vă poate aduce în situaţia de a vă asuma riscuri inutile. Încercaţi să fiţi mai ponderat, altfel veţi face greşeli ce vă vor costa mult în viitorul apropiat. Situaţia materială se va îmbunătăţi într-o oarecare măsură. Posibil să vi se facă oferte de colaborare, care se vor dovedi cât se poate de avantajoase, însă totul trebuie studiat cu mare atenţie.