HoroscopBerbec
Reuşiţi să vă organizaţi şi să fiţi foarte prompt în rezolvarea sarcinilor. Rezervaţi-vă totuşi timp şi pentru partener, fiindcă vă va simţi lipsa dacă vă lăsaţi furat de muncă. Daţi dovadă de creativitate şi intuiţie în viaţa personală. Dacă plănuiaţi să faceţi schimbări în cămin sau să vă implicaţi într-un proiect de anvergură, este recomandat să începeţi chiar acum.
Taur
E cazul să vă oferiţi câteva clipe de linişte şi relaxare alături de persoana iubită. Aveţi grijă la sănătate, pentru că vă pândeşte o stare de disconfort, ceea ce, după atâta stres, era inevitabil. Nu este obligatoriu să cheltuiţi bani pentru a vă simţi bine; invitaţi-vă partenerul de viaţă la o plimbare sau dedicaţi-i week-end-ul. Pe plan profesional veţi avea parte de o realizare care vă va întări moralul.
Gemeni
Entuziasmul sentimental va creşte semnificativ în această perioadă. Timpul liber petrecut în compania persoanei iubite vă va da ocazia să vă consolidaţi relaţia cu aceasta. Veţi cheltui ceva bani împreună, dar acest lucru nu are de ce să vă deranjeze. Profitaţi de şansa care în această săptămână e de partea dv. şi, dacă se iveşte ocazia, demaraţi o colaborare pe termen lung.
Rac
Ar trebui să vă concentraţi asupra unor activităţi la care aţi cam rămas în urmă. Totuşi, în ansamblu, situaţia vă favorizează, aşa că nu este cazul să vă faceţi probleme. Neînţelegerile pe care le-aţi avut cu partenerul de viaţă s-ar putea ameliora, cu condiţia să daţi dovadă de mai multă înţelegere. Activităţile intelectuale vă dau ocazia să vă puneţi în evidenţă inteligenţa şi intuiţia.
Leu
Partenerul de viaţă ar putea avea unele neplăceri, iar rezolvarea va întârzia să apară. Chiar şi aşa, încercaţi să fiţi alături de el şi să-l sprijiniţi pe cât posibil. La serviciu, atmosfera va fi destul de stresantă din cauza faptului că vor fi multe de făcut. Este posibil să aveţi parte de unele câştiguri, care însă nu vă vor rămâne prea mult timp în buzunare. Relaţiile cu colegii sunt foarte bune. Fiţi prudent în tot ce faceţi!
Fecioară
Vă veţi remarca într-un grup mai mare, ocazie cu care vi se vor face o serie de propuneri interesante. Dialogul cu persoanele de sex opus vă va ajuta să vă echilibraţi starea psiho-afectivă. Capacitatea de concentrare se va îmbunătăţi pe măsură ce vă veţi apropia de sfârşitul intervalului. Mersul prin magazine cu partenerul vă va ajuta să vă relaxaţi, dar vă poate obliga şi la unele cheltuieli suplimentare.
Balanţă
Aveţi unele realizări, dar proiectele dv. vizează mult mai mult. Ar fi bine dacă nu v-aţi implica în activităţi care să aibă în vedere o realizare imediată, căci totul vă va ieşi cu oarecare întârziere. Veţi avea parte de un câştig neaşteptat, care vă va permite să vă satisfaceţi unele capricii. Partenerul se va confrunta cu o situaţie dificilă şi va avea mare nevoie de sprijinul dv.
Scorpion
Calităţile de care daţi dovadă vă ajută să vă lărgiţi cercul de prieteni. Comunicarea cu aceştia evoluează excelent, ceea ce vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi din plin de această perioadă destul de agitată. Cineva vă va da o informaţie, dar nu este cazul să o folosiţi înainte de a-i verifica autenticitatea. Nu luaţi decizii pripite şi evitaţi disputele verbale cu şefii.
Săgetător
Sunteţi optimist, iar acest lucru vă va ajuta să rezolvaţi o serie de probleme pe care până acum le-aţi amânat sau aţi încercat să le ocoliţi. Veţi avea tot felul de discuţii cu rudele apropiate, pe teme de interes comun, şi vă veţi susţine cu înverşunare punctele de vedere. Nu se vor rezolva chiar toate aşa cum vă doriţi, dar, cu siguranţă, în ceea ce vă priveşte, finalul va fi fericit. Dacă plecaţi la drum, verificaţi-vă de două ori bagajul!
Capricorn
Dacă doriţi să faceţi unele mici schimbări în viaţă, situaţia vă avantajează, cu condiţia să nu exageraţi. Este posibil să vă confruntaţi cu ceva probleme care vă vor ţine cu sufletul la gură o bună bucată de vreme. Şansa e de partea dv., aşa că aţi putea să demaraţi o activitate mai deosebită, pe care o aveţi în vedere de mai mult timp. Evitaţi acţiunile care necesită efort şi putere de concentrare.
Vărsător
În familie se va încerca rezolvarea unei probleme care irită pe toată lumea, iar pe dv. în mod special. Pe cât posibil, evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă, dacă doriţi să aveţi o săptămână liniştită. Propunerea pe care v-o va face o cunoştinţă nu vă încântă, dar se pare că nu aveţi de ales. Deşi la prima vedere şansa pare a fi de partea dv., evitaţi să vă asumaţi orice fel de riscuri.
Peşti
Veţi avea parte de o perioadă agitată, în care proiectele iniţiale trebuie amânate. Va fi nevoie să rezolvaţi o mulţime de lucruri, mai ales acasă. Energia fizică nu este la nivelul obişnuit, aşa că, pentru a face faţă unei săptămâni atât de încărcate, va trebui să apelaţi la sprijinul unui prieten. În week-end, veţi primi câteva informaţii care vă vor relaxa, dar pe care le veţi putea şi folosi în viitor.