HoroscopBerbec
La începutul săptămânii s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un coleg, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu cei din familie. Discutaţi calm, pentru a ajunge la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur pentru a vă atinge anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.
Taur
Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile, dacă nu vreţi să daţi greş. Nu vă puneţi mari speranţe într-o colaborare, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul în faţa colegilor.
Gemeni
Vorbiţi prea mult, şi asta nu face impresie bună. Deoarece şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă care vă simpatizează vă va face tot felul de propuneri tentante, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. Prin urmare, n-ar fi rău să-i ascultaţi sfatul.
Rac
Activităţile intelectuale vă vor permite să vă puneţi în valoare calităţile. În cazul în care veţi avea de rezolvat o situaţie delicată, rezultatele vor fi cel puţin mulţumitoare. La serviciu va fi mare agitaţie, căci va trebui să finalizaţi unele lucrări înainte de termen. Dacă veţi pleca la drum, este bine să ştiţi că şansa va fi de partea dv., mai ales în ceea ce priveşte chestiunile financiare.
Leu
Lucrurile nu vă ies prea uşor şi aveţi senzaţia că eforturile pe care le depuneţi nu-i interesează pe cei din anturaj. Şi acasă veţi avea mult de muncit, şi nu întotdeauna meritele vă vor fi recunoscute. Conştiinciozitatea vă va fi de un real folos, aşa că nu este cazul să precupeţiţi niciun efort pentru a vă achita de sarcinile de serviciu. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine.
Fecioară
Vor fi multe de pus la punct, dar răbdarea nu va fi punctul dv. forte în această perioadă. Încercaţi să nu fiţi încăpăţânat şi, mai ales, nu daţi curs pornirilor impulsive, care pot determina apariţia unor neînţelegeri cu partenerul. Spre sfârşitul intervalului, situaţia se va îmbunătăţi considerabil şi veţi petrece clipe plăcute, care vor consolida relaţia de cuplu.
Balanţă
Încercaţi să vă rezolvaţi problemele importante la începutul intervalului, când aveţi mai multă energie. În week-end, dorinţa dv. de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită. Acordaţi mai multă atenţie detaliilor! Vă confruntaţi cu dificultăţi de comunicare, dar şi pe plan profesional, şi va trebui să luaţi o decizie urgentă şi importantă.
Scorpion
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental. Faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă atrage atenţia din prima clipă. Ar fi bine pentru dv. să nu vă pripiţi şi să ţineţi cont de sfaturile unui prieten. S-ar putea să începeţi o colaborare. Este posibil ca partenerul de viaţă să se supere dacă nu îl consultaţi. Puteţi fi optimist, totul va decurge conform planurilor dv.
Săgetător
Vi se va propune o colaborare interesantă, dar traversaţi o perioadă în care prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ceea ce faceţi. Informaţiile care vă vor parveni vă vor entuziasma şi vă vor da încredere. Nu vă lăsaţi copleşit de bucurie până când nu aveţi certitudinea că toate datele sunt corecte. În viaţa de cuplu, fiţi diplomat şi evitaţi discuţiile în contradictoriu.
Capricorn
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate, vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu este posibil să apară o nouă urgenţă. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.
Vărsător
Este posibil să vă implicaţi într-o activitate nouă în plan social. În acest caz, pregătiţi-vă pentru un efort susţinut, căci succesul va veni, dar cu oarecare întârziere. Este posibil ca o persoană din anturaj să aibă nevoie de sprijinul dv. pentru a-şi rezolva problemele cu care se confruntă. Pe cât posibil, nu încercaţi să mediaţi neînţelegerile celor din jur, şi toată lumea va fi mulţumită.
Peşti
Vă veţi bucura de o relaţie bună cu cei din familie, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vă preocupaţi de proiecte noi, semn că vă faceţi remarcat datorită calităţilor cu care sunteţi înzestrat. Analizaţi cu atenţie oportunităţile care se ivesc, mai ales dacă e vorba de bani. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă simţiţi mai bine în această perioadă.