HoroscopBerbec
Mintea vă funcţionează excelent şi, dacă doriţi să luaţi decizii sau să vă implicaţi în activităţi intelectuale, rezultatele vor fi cel puţin la nivelul aşteptărilor. Acasă vor fi foarte multe de făcut, aşa că va trebui să vă gândiţi un program riguros pentru această săptămână. Veți fi nevoit să duceţi muncă de lămurire cu ceilalţi membri ai familiei pentru a vă pune ideile în practică.
Taur
Iniţiativele dv. în domeniul social vor fi deosebit de binevenite, în ciuda faptului că partenerul nu va manifesta prea mult entuziasm. Şansele de a avea o realizare mai deosebită sunt mari, ceea ce ar putea aduce după sine şi o îmbunătăţire a situaţiei materiale. Oricum, se întrevăd noi posibilităţi de câştig, atât din zona serviciului, cât şi din activităţi extraprofesionale.
Gemeni
Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi niciun sprijin la serviciu şi aveţi senzaţia că majoritatea colegilor sunt împotriva dv. Poate faceţi o greşeală fiindcă vă încăpăţânaţi să nu le cereţi ajutorul. Trebuie să comunicaţi mai mult şi cu partenerul, să-i spuneţi ce apăsări aveţi, pentru că doar în acest mod va şti cum să se raporteze la dv. În plan financiar, lucrurile decurg normal.
Rac
E posibil să vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare, cărora aţi reuşi să le faceţi faţă doar dacă depuneţi mari eforturi. Simţiţi că vă presează foarte tare timpul, iar dv. nu daţi randament când sunteţi stresat. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur sau să îi puneţi în posturi neplăcute. Financiar, situaţia pare să se îmbunătăţească considerabil faţă de săptămâna trecută.
Leu
Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi momentul. Nu este cazul să vă lansaţi în noi activităţi; ar fi bine dacă v-aţi ocupa mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. Evitaţi excesele de orice fel, pentru că sunteţi predispus la greşeli. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, care a revenit în actualitate.
Fecioară
Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O seară petrecută în compania persoanei iubite v-ar putea ajuta să uitaţi aceste mici neplăceri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale în aceste zile.
Balanţă
Activităţile intelectuale vă avantajează şi vă dau posibilitatea să vă puneţi în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu este nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. În week-end, e posibil ca partenerul să vă facă o surpriză plăcută.
Scorpion
Comunicarea cu cei din jur nu va fi aşa cum v-o doriţi. Mare atenţie în cazul în care v-aţi propus să faceţi cuiva o promisiune, căci nu se ştie ce va urma. Îngrijiţi-vă sănătatea, deoarece este posibil ca o suferinţă mai veche să vă dea serios de furcă. Dacă vă veţi păstra ceva mai mult timp pentru odihnă, vă veţi simţi mai bine din toate punctele de vedere. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.
Săgetător
Vă agitaţi mai mult decât în mod obişnuit, ceea ce vă oboseşte şi vă dă senzaţia că exageraţi. Aţi putea să întreprindeţi ceva nou, dar ar fi bine să o luaţi mai încetişor, cel puţin deocamdată. Lucrurile nu vor merge chiar aşa cum vă doriţi şi ar fi bine să vă găsiţi ceva mai mult timp pentru odihnă. Dacă vi se vor da sarcini noi, ar fi bine să nu comentaţi, fiindcă cineva e cu ochii pe dv.
Capricorn
În această perioadă veţi reuşi să vă folosiţi în mod eficient de energia de care dispuneţi. Mintea vă este limpede şi veţi şti exact ce soluţie să propuneţi pentru oricare din situaţiile cu care vă veţi confrunta în acest interval. Totuşi, orice lucru făcut fără o matură chibzuinţă v-ar putea aduce neplăceri. Veniturile vor fi confortabile, mai ales datorită colaborărilor în care sunteţi implicat.
Vărsător
Dacă doriţi să vă impuneţi punctele de vedere, încercaţi să fiţi mai diplomat şi să o luaţi mai pe ocolite. Eventual, lăsaţi loc pentru a continua discuţiile şi altă dată. Cineva din anturajul apropiat vă va cere o mână de ajutor pentru a rezolva o chestiune mai delicată. Dorinţa de o mai mare independenţă îi ia pe nepregătite pe cei din jur şi poate provoca discuţii obositoare.
Peşti
În cazul în care doriţi să luaţi o decizie privitoare la cămin, ar fi bine ca mai întâi să vă consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. Nu încercaţi să insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, deoarece există riscul de a genera discuţii obositoare, fără niciun rezultat. Situaţia financiară nu vă va ridica probleme, aşa că puteţi face liniştit cumpărăturile pe care le aveţi în plan.