Get Adobe Flash player

Horoscop


Berbec
Farmecul personal vă dă ocazia să vă faceţi remarcat oriunde vă duceţi. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie stabilă, e posibil să vă doriţi o schimbare de mai mare anvergură. Totuşi, nu vă aruncaţi cu capul înainte. Acceptaţi cu încredere colaborările care vi se propun. Unul dintre proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber va suferi schimbări. Aveţi şanse să obţineţi mici câştiguri care vă redresează bugetul.
Taur
Fiţi alături de partener, pentru a-l sprijini în problemele cu care se confruntă. Nu duceţi lipsă de energie, dar nu reuşiţi să o folosiţi într-un scop concret. Excesele de orice fel nu vă vor face decât rău. Verificaţi cu conştiinciozitate toate informațiile care țin de latura profesională a vieții dv. şi nu vă hazardați în inițiative de al căror rezultat nu sunteți sigur. Începeţi o lucrare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.
Gemeni
Evitaţi să vă implicaţi în speculaţii financiare, căci nu vă avantajează. Dacă totuşi nu vă puteţi opune tentaţiei, limitaţi-vă la sume mici. Dialogul cu cei din jur vă va ajuta să luaţi decizii cel puţin rezonabile. Evitaţi excesele de orice fel, deoarece aţi putea avea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Faceţi faţă greu cheltuielilor din cămin, care par a nu se mai termina.
Rac
Ocaziile de a vă petrece timpul într-un mod plăcut nu se vor lăsa prea mult aşteptate. Starea fizică şi psihică este excelentă. Energia şi abilitatea de care daţi dovadă vă ajută să rezolvaţi o mulţime de treburi, într-un timp scurt. Nu este momentul să apelaţi la colaboratori! Este foarte posibil să faceţi o bună impresie unei anumite persoane, care vă va fi de folos în viitorul apropiat.
Leu
Aveţi de dat nişte bani şi ar fi bine să nu mai amânaţi momentul. Nu este cazul să vă lansaţi în noi activităţi, ci încercaţi să vă ocupaţi mai mult de cele pe care le-aţi abandonat în trecut. E indicat să evitaţi excesele de orice fel, pentru că energia nu este la cele mai înalte cote. În această perioadă puteţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche.
Fecioară
Vă aşteaptă o săptămână destul de bună, căci, orice veţi încerca, veţi reuşi să rezolvaţi. Ar fi bine să nu insistaţi să vă impuneţi punctele de vedere, căci nu veţi reuşi altceva decât să deterioraţi relaţiile cu cei din jur. O discuţie cu persoana iubită vă poate ajuta să lămuriţi unele mici neînţelegeri. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea căpăta contururi reale.
Balanţă
Nu sunteţi nici pe departe în forma dv. cea mai bună, aşa că faceţi-vă un program cât mai lejer. La serviciu veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor scoate din ritm şi nu veţi reuşi să realizaţi mare lucru. Aşteptaţi prea mult de la partenerul de viaţă. Dacă aţi fi ceva mai realist, ar fi mai bine pentru toată lumea. Încercați, atât cât posibil, să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu şefii.
Scorpion
Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să vă împiedice să vă achitaţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă vi se va cere să rămâneţi peste program, nu este cazul să ezitaţi. Oricum, şefii vă vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia dv. financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce vă va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.
Săgetător
Vă veţi simţi ceva mai relaxat decât în ultimele zile, dar cum capacitatea de a vă concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi deosebite. În familie, vor avea loc evenimente care vă vor face plăcere şi vă vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul şi să acordaţi mai mult timp activităţilor din cămin.
Capricorn
Lucrurile vă ies destul de greu, dar asta şi din cauză că sunteţi mai obosit decât de obicei. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi, şi asta vă va ajuta la restabilirea echilibrului interior. La sfârşitul intervalului, veţi fi tentat să vă implicaţi în activităţi deosebite, care să vă satisfacă dorinţa de nou. Partenerul vă impresionează cu o surpriză.
Vărsător
Din punct de vedere fizic, veţi funcţiona la cel mai înalt nivel. Veţi fi dinamic, iar reacţiile rapide vă vor permite să vă descurcaţi în situaţii dintre cele mai diverse. Aveți idei excelente, aşa că puteţi să vă implicaţi în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce vă ajută să fiţi mai relaxat. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp pentru partener, și nu veți avea decât de câștigat.
Peşti
Pentru călătoriile pe care le aveţi în plan, conjunctura astrală vă va avantaja în mod special în această perioadă. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul dv. O chestiune de serviciu nerezolvată la timpul ei revine în actualitate, dar până la urmă totul va ieşi cum vă doriţi. Nu este exclus ca un membru al cercului dv. de prieteni să aibă probleme și să vă solicite ajutorul.

Traducere
Slovensky Med
Servicii deratizare Transal Urbis


Servicii Transal Urbis