Horoscop


Berbec

Activităţile extraprofesionale pe care le aveţi în program vor fi date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. Relaţia cu persoana iubită nu vă mulţumeşte, dar nici nu este cazul săi faceţi reproşuri. Banii pe care îi aşteptaţi vă vor parveni cu oarecare întârziere. Proiectele dv. ar putea avea succes dacă nu vizează realizări pe termen scurt. Veţi fi atras de o persoană de sex opus.

Taur

Manifestaţi un interes profund pentru chestiunile gospodăreşti, care nu mai pot fi amânate. Relaţia cu familia se îmbunătăţeşte considerabil, aşa că puteţi miza pe sprijinul rudelor pentru a vă finaliza proiectele cât mai repede. N-ar fi exclus să vi se facă o propunere, dar nu e cazul să luaţi decizii fără o matură chibzuinţă. Sunteţi inventiv şi gata să întindeţi o mână de ajutor oricui are nevoie.

Gemeni

Veţi fi pus în faţa unei situaţii mai puţin obişnuite, pe care o veţi rezolva cu ajutorul unui prieten. În relaţia de cuplu vor exista unele disensiuni care vă vor pune nervii la încercare, dar acestea se vor rezolva chiar mai repede decât aţi putea crede. Situaţia financiară nu este nemaipomenită şi, dacă doriţi să faceţi o cheltuială mai mare, va trebui să analizaţi problema pe toate feţele. Cei din jur nu sunt de acord cu toate ideile dv.

Rac

Relaţiile cu colegii evoluează cel puţin mulţumitor, în ciuda faptului că sunteţi cam suspicios. N-ar fi rău să vă gândiţi de două ori înainte de a deschide gura, deoarece există riscul să intraţi în conflict cu un şef. E posibil ca un membru din familie să se confrunte cu o problemă mai delicată şi să vă solicite ajutorul. Dacă vreți să începeţi o colaborare, şansa va fi de partea dv. Apar mici neînţelegeri în relaţia cu partenerul.

Leu

Vi se vor face tot felul de propuneri interesante, dar persoana de la care vin nu vă prea trezeşte încrederea. Relaţia cu superiorii ierarhici este destul de tensionată şi nu este indicat să încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere, mai ales că şi colegii vă privesc cu reticenţă. Orice discuţie în contradictoriu poate genera dispute obositoare. În plan sentimental, trăirile dv. sunt deosebit de profunde.

Fecioară

Vorbiţi prea mult şi asta nu face impresie foarte bună. Pentru că şansa vă poate ajuta mai mult decât până acum, ar fi momentul să vă implicaţi în rezolvarea unor chestiuni pe care înainte le-aţi tratat cu indiferenţă. O mai veche cunoştinţă vă va face tot felul de propuneri, care s-ar putea dovedi în scurt timp inspirate. În plan sentimental, totul decurge aproape perfect.

Balanţă

Se pare că cei din jur vor fi puşi pe critică. Cel mai bine ar fi să recunoaşteţi dacă aţi greşit, pentru a nu vă pierde respectul şi popularitatea de care vă bucuraţi în rândul colegilor şi prietenilor. Veţi primi o propunere care vă va tenta în mod special, dar, înainte de a o accepta, studiaţi-o atent. Întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul, căci până la urmă totul se va rezolva.

Scorpion

Sunteţi mai energic decât până acum, mai plin de iniţiative, mai dornic de a vă implica în activităţi noi. Ar fi bine, totuşi, să o luaţi mai încet, în caz contrar nu veţi reuşi să finalizaţi nimic. Nu este exclus să aveţi o surpriză din partea unui membru al familiei. Ar fi de dorit să nu reacţionaţi fără o matură chibzuinţă şi, mai ales, să nu daţi curs impulsivităţii verbale.

Săgetător

În această perioadă va trebui să faceţi unele compromisuri, ceea ce nu vă surâde, dar altfel nu se va putea. Din fericire, comunicarea cu cei din jur evoluează cât se poate de bine şi acest lucru vă va ajuta în discuţiile pe care le veţi avea. Este posibil să vi se propună o colaborare interesantă, dar cam riscantă, aşa că mai bine amânaţi luarea unei decizii. Partenerul este de acord cu tot ce faceţi.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru a vă pune în practică proiectele pe care vi le-aţi făcut de mai mult timp. Unele dintre nemulţumirile dv. legate de chestiunile sentimentale vor putea fi rezolvate, ceea ce vă va lua o piatră de pe inimă. Beneficiaţi de suficientă energie pentru a vă putea pune proiectele în practică. La locul de muncă va fi agitaţie mare şi aţi putea primi noi sarcini.

Vărsător

Veţi avea multe de făcut, mai ales în cămin. Este posibil, de asemenea, ca un cunoscut să vă solicite ajutorul. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi şi să priviţi cu mai multă încredere spre viitor. Nu neglijaţi relaţia de cuplu.

Peşti

În ciuda unei stări de agitaţie prin care treceţi, care însă se va ameliora, echilibrul interior este satisfăcător. Unele dintre problemele cu care v-aţi confruntat până acum se vor rezolva sau măcar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare în aer liber vă vor ajuta să vă menţineţi în formă. Puteţi avea mai multă încredere în farmecul personal. Partenerul de viaţă vă va da o veste bună.