Horoscop


Berbec

Nu sunteţi într-o formă nemaipomenită, aşa că nu trebuie să vă implicaţi în activităţi mari consumatoare de energie. În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, aceasta poate reveni în atenţia dv. Veţi avea o ieşire care ar putea tensiona relaţia cu partenerul de viaţă. N-ar fi exclus însă nici să faceţi cheltuieli cam mari pentru bugetul familiei. La serviciu, evitaţi discuţiile în contradictoriu.

Taur

Sunteţi mai agresiv ca de obicei şi aveţi tendinţa de a vă implica în tot felul de acţiuni fără o matură chibzuinţă. Sentimentele dv. vor fi mai profunde şi, dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-un proiect profesional nou, nu ezitaţi să vă consultaţi cu colegii, şi totul va fi mult mai simplu.

Gemeni

Calităţile dv. vor ieşi în evidenţă, în timp ce popularitatea în rândul persoanelor de sex opus creşte. Aţi putea chiar să faceţi o cucerire. Vă veţi bucura de o relaţie bună cu şefii, aşa că, dacă aveţi nevoie de sprijinul lor, conjunctura astrală vă va avantaja. Este posibil să vi se repartizeze sarcini noi, semn că vă faceţi remarcat datorită abilităţilor de care daţi dovadă.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi un nou drum alături de partenerul de viaţă. Sunteţi convins că aţi găsit răspunsul la o chestiune delicată şi tocmai de aceea vreţi să vă croiţi planuri de viitor. Această perioadă va reprezenta un nou început. La serviciu, cunoştinţele pe care le-aţi dobândit în ultima vreme vă vor fi de folos pentru a înfrunta viitoarele situaţii dificile.

Leu

Veţi avea mult de lucru, mai ales pe acasă. Discuţiile în contradictoriu cu rudele nu vor face decât să vă accentueze starea de iritare ce vă caracterizează în ultimele zile. Spre sfârşitul intervalului veţi avea ocazia să participaţi la o activitate socială, ceea ce vă va ajuta să vă relaxaţi. Partenerul de viaţă are unele probleme şi va avea nevoie de sprijinul dv. necondiţionat.   

Fecioară

Veţi avea o perioadă ceva mai lejeră, în care vor predomina activităţile de rutină. Este foarte posibil să vi se facă o ofertă aparent avantajoasă, dar nu este cazul să vă grăbiţi cu răspunsul. Încercaţi să vă faceţi un program în care să alternaţi eforturile cu odihna. Evitaţi să vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, deoarece nu veţi reuşi decât să accentuaţi neînţelegerile din colectiv.  

Balanţă

Atitudinea duplicitară nu vă caracterizează de obicei, de aceea veţi ieşi în evidenţă în săptămâna care începe. Simţiţi influenţa părerilor negative ale celor din anturaj. Vă veţi simţi obligat să luaţi atitudine şi să penalizaţi toate faptele reprobabile ale colegilor. Chiar şi faţă de familie aveţi tendinţa de a deveni restrictiv şi mai critic decât de obicei, ceea ce va tensiona inutil atmosfera.

Scorpion

Veţi avea posibilitatea să descoperiţi în aceste zile cine sunt acei adversari care răspândesc zvonuri despre dv., vă bârfesc şi vă implică în tot felul de intrigi. Sunteţi avantajat dacă vă dovediţi o persoană matură, care îşi poate permite să se ocupe de ceea ce îi face plăcere. În plus, aveţi o energie vitală excepţională şi un optimism molipsitor, care îi vor uimi pe cei din jur.

Săgetător

Pe acasă sunt multe de făcut, dar nu este cazul să exageraţi cu activităţile în această direcţie. Energia dv., îndreptată spre rezolvarea chestiunilor de serviciu, se va dovedi eficientă. Colaborarea cu cei din jur vă va permite să rezolvaţi chiar mai multe decât v-aţi propus. Prudenţa va trebui pusă pe primul plan în tot ce doriţi să întreprindeţi, dar mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Sunteţi puţin cam obosit, aşa că cel mai bine ar fi să vă faceţi un program care să conţină mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce veţi demara în această săptămână se va finaliza cu o oarecare întârziere şi va necesita răbdare şi perseverenţă. Nu ar strica să vă preocupaţi ceva mai mult de aspectul exterior. O vizită prin magazine vă va îmbunătăţi considerabil starea psihică.  

Vărsător

Conjunctura astrală vă favorizează, aşa că aţi putea să puneţi în practică proiecte mai deosebite. Sprijinul partenerului de viaţă vă este asigurat pe tot parcursul intervalului. Aţi vrea să vă schimbaţi locul de muncă. Cel puţin deocamdată, şansele de reuşită în această direcţie sunt mari, dar ar fi bine să gândiţi şi în perspectivă. Din punct de vedere financiar, staţi destul de bine.

Peşti

Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată şi, dacă nu veţi fi mai atent, veţi avea neplăceri serioase. Aveţi tendinţa de a vă implica în prea multe activităţi, ceea ce vă împiedică să duceţi la bun sfârşit măcar una dintre ele. Pe tot parcursul intervalului, evenimentele se vor succeda cu rapiditate, astfel încât nu veţi avea timp nici măcar să respiraţi.